Mine produkter
Hjælp

Forvent længere svartid i Visma Løn

af RikkeJB (Opdateret ‎23-06-2023 13:54 af RikkeJB VISMA )

Fredag d. 23/6 kl. 13.45

Jobs er kørt stille og roligt igennem i dag, og vi ser et godt flow i de jobs, I sætter over. Skulle noget ændre sig, skal vi nok holde jer opdaterede herinde. 

 

...

 

Opdatering kl. 21:00

Vi kan se, vi nu er igennem køen af jobs, og at øvrige jobs triller stille og roligt igennem. Desværre kan vi også konstatere, at systemet har en lavere tærskel for mange samtidige jobs end normalt, hvorfor vi forventer systemet vil køre langsomt igen i morgen i takt med, trafikken stiger. Vi monitorerer fortsat tæt, ligesom vi arbejder hårdt på at få bedre jobflow snarest muligt. 

 

...

 

Opdatering kl. 16.45

Vi har stadig jobs i kø og arbejder fokuseret på at få afviklet disse. Desværre er der fortsat ventetid, men vi overvåger systemet nøje og gør alt, hvad vi kan for at få afviklet alle jobs hurtigst muligt. 

 

Opdatering kl.15:00

Vi har genstartet serverne for at få sat mere skub i afviklingen af jobs, men vi kan se, der ligger rigtig mange jobs - også mange gentagne jobs og rapporter, der bestilles uden om lønkørslen.

Disse jobs er med til at skabe kø for almindelige lønkørsler. Brug derfor øvrige jobs med omtanke, så vi giver lønkørsler mest mulig plads. 

 

Vi beklager den lange ventetid. Vi gør alt, vi kan for at få hastigheden op og sikre, lønkørslerne kører igennem. 

 

Vi giver en status igen kl. ca. 17. 

.....

 

 

Opdatering kl. 13.55

 

Der er fortsat mange jobs i kø, men trods lange svartider afvikles alle. Skulle et job blive afbrudt, vil vi kontakte jer. 

 

Vi arbejder selvfølgelig på højtryk for at optimere performance og overvåger nøje status for diverse kørsler. 

 

 

Opdatering kl. 12.30

 

Der er fortsat stor travlhed i systemerne, og vi ser, at køen støt bliver længere. Nogle af de jobs, I sætter i gang, ruller, men for jer ser det ud som om, at jobs ikke er igangsat. Vi kan også se, at flere af jer sætter det samme job over flere gange - sandsynligvis fordi I ikke kan se i systemet, at jeres job er sat i kø. Det giver desværre ekstra kø helt generelt.

Hvis I har mulighed for at køre løn uden rapporter, vil det hjælpe på hastigheden. Vi holder nøje øje med alle jobs, og giver direkte besked, hvis vi ser, noget fejler.

 

Vi giver en status igen kl. 14.

....
 
Opdatering d. 22/6 kl. 10.25
Jobs kører og lægges i kø, men det tager længere tid end normalt
 
I vil opleve, at jobs tager længere tid end normalt. Vi kan se, at de jobs, I sætter over, lægger sig fint i kø til afvikling, men det kan I desværre ikke selv se i Visma Løn, hvorfor nogle af jer har ringet ind og spurgt, om jobbet nu også er i gang. Det er de - der er bare mange jobs, og de ligger i kø, indtil de kører igennem.
Vi kan forsikre jer om, at vi overvåger alle kørsler, og skulle der ske en afbrydelse af et job, så vil vi kontakte den, der er ramt.
...
 
Opdatering 22/6 kl. 8.00
 
De lønkørsler, der lå i kø i går, er alle kørt igennem. Hvis du har bestilt rapporter i går, som ikke er en automatisk del af lønkørslen, så skal du danne disse igen. 
 
Har du behov for at sætte en lønkørsel over, anbefaler vi, at du går i gang i god tid, da der desværre stadig må forventes længere svartider. Vi holder selvfølgelig fortsat nøje øje med performance på systemerne. 
 

 

Opdatering kl. 0:45

 

Så er alle jobs afviklet. Vi beklager endnu engang ventetiden.

 

Opdatering kl. 23.25

 

De fleste jobs er nu afviklet. Vi giver en opdatering igen i morgen kl. ca. 8.00. Beklager de gener, nedbrud har forårsaget i dag. Tusind tak for tålmodigheden. 

....

 

Opdatering kl. 22.20

 

Servicevinduet er slut, og det er igen muligt at logge på Visma Løn og Visma HR. 

....

 

Opdatering kl. 21.30

 

Igangværende systemvedligehold forventes at slutte kl. 22.00, og det vil derefter være muligt at logge på Visma Løn og Visma HR igen. Vi giver besked herinde, så snart systemvedligeholdet er afsluttet. 

 

Vi holder stadig nøje øje med de sidste jobs i køen, indtil de alle er kørt igennem. 

 

Tak for jeres tålmodighed!

 

Ny status kommer så snart systemvedligeholdet er afsluttet (cirka kl. 22.00). 

 

------------------------------------

Opdatering kl. 19.15

 

Systemet kører stadig stabilt. Vi fortsætter selvfølgelig med at overvåge jobs, indtil de alle er behandlet.

 

Vær opmærksom på et kortere systemvedligehold, der starter kl. 20 for at optimere på systemets performance. Under systemvedligeholdet vil det ikke være muligt at logge på Visma Løn og Visma HR. 

 

Ny status kl. 21.30.

 

---------------------------------

 

Opdatering kl. 17.30

 

Vi ser i øjeblikket et bedre flow i behandlingen af jobs, men der er fortsat lang kø. 

 

Vi overvåger stadig og fortsætter med det, indtil alle jobs er kørt igennem.

 

Som tidligere udmeldt forventer vi en kortere periode med systemvedligehold for at optimere på performance. Systemvedligeholdet starter kl. 20.00. Jobs, der endnu ikke er kørt igennem i tidsrummet for serviceperioden, vil fortsat køre mens systemvedligeholdet pågår. 

 

Ny status kl. 19.15


--------------------------------------------

Opdatering kl. 16.00

 

Der er desværre stadig jobs, som ligger i kø. Vi overvåger selvfølgelig stadig disse nøje og kommer med en opdatering igen kl. 17.30

-----------------------------------------------

 

Opdatering kl. 14.45

 

Vi har for ca 1 time siden genstartet serverne på grund af et nedbrud, hvorfor mange af jer har oplevet, at jeres jobs stort set stod stille. Det beklager vi.

 

Serverne er nu oppe igen og vi kan se, der triller jobs igennem, men der er desværre skabt lidt af en kø. 

 

Vi er naturligvis OBS på performance og monitorerer nøje, om jobs skulle fejle. Bemærk, at ingen jobs er gået tabt, men oplever I fejl på jeres kørsler, kontakt os venligst på telefonen.

Vi giver en opdatering igen kl. 16.

 

 

kl. 12.40

Visma Løn kører desværre langsomt i dag, hvilket giver en del ventetid på jobs. Vi kan se, at jeres jobs kører igennem, men nogle af dem desværre en del langsommere end normalt.


Vi justerer på performance i vores service-vindue i aften, hvilket gerne skulle løfte hastigheden lidt. Desværre kan vi se, at der nok vil være træghed i systemet den næste tid, hvorfor vi anbefaler, I starter jeres lønkørsler og øvrige jobs i god tid.

 

Vi beklager ulejligheden. 

56 Kommentarer
Janni_Lyngsoe
CONTRIBUTOR *
af Janni_Lyngsoe

@Mette Simonsen er der noget nyt? Jeg venter fortsat på at min lønkørsel kører igennem - det er blot lønsedler jeg har bedt om at få. Jeg ved allerede nu at den skal annulleres igen, da jeg har et par justeringer hertil. Jeg skal have godkendt lønnen i morgen formiddag, da min chef skal på ferie, så er meget bekymret for om det skal tage så lang tid i morgen også. Det er godt nok mange timer at vente på at en simpel kørsel kører igennem

Diana1
CONTRIBUTOR ***
af Diana1

"Forvent længere svartid" skriver I  .... hvor lang tid skal man forvente at en lønkørsel tager?

Charlotte-Nielsen
CHAMPION *
af Charlotte-Nielsen

Satte lønkørsel igang idag kl 12:37 kan ikke se den mere, men kan se den ikke er færdig.

Jeg går ud fra at vi bliver kontaktet hvis den ikke bliver afsluttet.

Charlotte-Nielsen
CHAMPION *
af Charlotte-Nielsen

Nu er vores lønkørsel endelig færdig 18:39. Dejligt

Mettetropp
CONTRIBUTOR **
af Mettetropp

Kære Visma

Det er simpelthen ikke godt nok, at vi nu 2 dage i træk skal side til meget sent for at se om lønnen kommer igennem.

Man tør jo ikke engang lave rettelser.

Vi sidder nok mange der skal på ferie i morgen og har gjort alt hvad vi kunne for at være i godt tid. Men øv, at det nu skal gå ud over familieferien.

Kan man forvente en kompensation for de mange afbrydelser og nedlukninger der har været igennem det lange sidste stykke tid der nu har resulteret i mange sene aftentimer.

ØV.

 

Mette

RikkeJB
VISMA
af RikkeJB

Kære @Mettetropp . 

Vi er også frygtelig kede af, at systemudfordringerne belaster dig og mange andre kunder - netop her op til ferien. Vi gør alt, hvad vi kan, for at løse udfordringerne, men vi kan konstatere, at der desværre ikke er et hurtigt fix denne gang. 

Du må meget gerne ringe til os, så vi kan se, om vi kan hjælpe dig.