Mine produkter
Hjælp

Netværksproblemer hos underleverandør var skyld i sidste uges driftforstyrrelse

af CharlotteS

Tirsdag den 2. april mellem kl. 10.00-15.00 var Visma Løn og Visma HR ramt af driftforstyrrelse, hvilket betød, at det ikke var muligt for jer at benytte systemerne. 

Netværksproblemer hos underleverandør skyld i driftforstyrrelse

Det øjeblik vi blev opmærksomme på driftforstyrrelsen igangsatte vi en intern fejlsøgning. Fejlen blev lokaliseret hos vores underleverandør og meldt ind kl. 10.30. 

 

Kl. 14.00 var årsagen lokaliseret og løst. En softwarefejl i firewall’en, som bliver hosted hos vores underleverandør, var skyld i driftforstyrrelsen i Visma Løn og Visma HR. 

 

Fra kl. 14.00 igangsatte vi de tidligere afbrudte jobs, og kl. 15.00 var alle jobs kørt færdige. Herefter kunne vi igen åbne op for adgang til Visma Løn og Visma HR.

Det gør vi fremover

Jeres frustration over systemernes utilgængelighed var tydelig - og det forstår vi godt. Vores vigtigste opgave er at sikre, at I har tillid til vores systemer og er glade for at bruge dem. 

 

Sidste uges udfordringer er derfor noget, vi ser med stor alvor på - og vi gør alt, hvad vi kan for at undgå lignende udfordringer fremover. Derfor har vi sammen med vores underleverandør indskærpet beredskabet. Det betyder bl.a. ekstra overvågning på deres systemer, så de - og vi - kan handle hurtigere i tilfælde af eventuelle driftforstyrrelse. Desværre oplevede vores underleverandør i sidste uge udfordringer med at lokalisere årsagen - og derfor trak en løsning ud. 

 

Har du spørgsmål eller behov for yderligere information, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder som altid klar ved telefonerne.