avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Espehal
CONTRIBUTOR *

Avskrivninger i skattemodul

av Espehal

Hei

 

Jeg har noen spørsmål ang skattemodulen.  Jeg har sett vebinaret og fått svar det meste, men har noen spørsmål:

 

- Jeg har ført årsavslutning i regnskapsprogrammet før jeg så videoen om at dettte skulle jeg ikke gjøre lenger, da skattemodulen gjør dette automatisk.   Hva gjør jeg med det?

 

- Jeg har jo en del eiendeler som i regnskapsprogrammet.  Etter det jeg har skjønt så blir ikke dette automatisk overført til skattemodulen, og jeg må legge det inn manuelt.  Litt tungvint, men OK.   Når jeg gjør det får jeg beskjed om å velge hvor det skal overføres.  Næringsoppgave,  SA uten personinntekt og SA med persjoninntekt.  HAr enk.foretak.    Hva er riktig å velge her?

 

Mvh

Espen

1 SVAR 1
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei

 

Du går tilbake til regnskapet og reverserer de bilagene du har ført års avsluttingen. Gå til handling - Opprett korrigeringsbilag.

kryss av for alle linjer. og bokført.

 

Så kan du importere nye tall i Skattemodulen.

 

Enig, dum å måtte opprette eiendelen en gang til. Dette er noe vi jobber med, slik at det ikke skal måtte gjøres i fremtiden

Hvis du har ført avskrivningene i Visma eAccounting skal du velge Ikke angitt. Avskrivningene er allerede ført i regnskapet og kommer automatisk i Næringsoppgaven.

 

 

Hvis du synes dette innlegget besvarte spørsmålet ditt med en god løsning, vennligst trykk "Godta" som løsning 🙂 Dette hjelper både oss og andre brukere i Community 🙂

Med vennlig hilsen
Visma Visma eAccounting AS
Jørn Karlsen