Mine områder
Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hjelp
Jill Bjørge
CONTRIBUTOR *

EHF(EAN) Utland

av Jill Bjørge

Hei

Forstår det sånn at mamut ikke støtter elektronisk faktura utland. Har kunder som ønsker å sende det som ean til utland. Er det andre systemer som eks. visma som støtter dette? Evt. når kommer det på mamut?

2 SVAR 2
Jill Bjørge
CONTRIBUTOR *

av Jill Bjørge

 

Tusen takk for svar!

Når det er klart for Danmark og Nederland ønsker vi beskjed om dette. Må vi spørre igjen i 2016 eller kommer det info. om sånt?

Hvordan gjør vi det når vi skal sende til eks. Sverige? Altså hvilken informasjon skal legges inn? Går vi frem på samme måte som når vi skal sende i Norge? Evt. noe skriv om det?

Godkjent løsning
Ole Hasven
VISMA

av Ole Hasven

Hei.

Mamut benytter tjenesten Visma AutoInvoice til å distribuere elektroniske faktura. Per dags dato så støttes det å sende elektronisk faktura til Norge, Sverige og Finland. Det vil trolig i løpet av 2016 (kan dessverre ikke gi noen nøyaktig dato) også bli mulig å sende elektronisk faktura til Danmark og Nederland.

De fleste andre Visma-systemer benytter også Visma AutoInvoice til å distribuere elektronisk faktura, så det vil ikke være noe forskjell fra Mamut og andre Visma løsninger så lenge en distribuerer elektronisk faktura i gjennom Visma sitt nettverk.

 

Med vennlig hilsen

Ole Hasven