Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

Kalender funksjonalitet

av Anonymous

Vi har et ønske om å kunne ha en arrangementliste på våre sider. Den bør kunne vises som en kalender og som en liste av aktiviteter med dato og beskrivelse.

Dette kan løses på flere måter. Egenutviklet kalender komponent, eller integrasjon av eksterne kalendere via en Iframe. Iframes kan også være nyttig som en generell måte å inkludere innhold fra andre sider. Spesifikt ønsker vi Google Calendar men også Skisporet.no og Yr.no som eksempler.

1 SVAR 1
Godkjent løsning
Anonymous
Ikke relevant

av Anonymous

Hei Jørn

Ja det lar seg gjøre å bruke iframe i Mamut Business Software nettside/nettbutikk. Google er en fin kalender å bruke med iframe, det ligger lett tilgjengelig med mange innstillinger som størrelse, farge osv. Du finner også iframe koden under Innstillinger i Google. Andre bruksområder kan også være Facebook eller YouTube videoer. Fremgangsmåten er den samme.

1. Kopier iframe koden inn i en notisblokk og lagre filen med filtype .html

2. Importer din .html inn i ønsket underside, produktside eller lignende. NB! Dette overskriver alt som ligger på den aktuelle siden.

3. Legg eventuelt inn annen tekst, bilder osv.

4. Publiser netstedet.

 

Dette svaret er gitt med forbehold om støtte av ulik iframe funksjonalitet i forskjellige nettlesere og Mamut Business Software. Mamut Support supporterer ikke bistand med 3de parts HTML kode.