avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Recent topics

Etter svensk standard føres valutgevinster for driftsposter (rörelsesposter) på konto 3960 mens finansrelaterte i kontoklasse 8. I Norge føres alt på kontoklasse 8. Dette gir en liten omarbeiding i mva rapporten når tallene rapporteres i Norge. Klassificering Valutakursvinster på fordringar och skulder av rörelsekaraktär klassificeras som övriga rörelseintäkter och bokförs i kontogrupp 39. Valutakursvinster på fordringar och skulder som inte är av rörelsekaraktär, finansiella fordringar och skulder, bokförs som finansiella intäkter och kostnader i kontoklass 8. Noen som har hatt denne problemstillingen?
0 0
Postet av
eAcc har ingen egen løsning for bokføring av kjøp/salg aksjer. Jeg tenker da på regnskapskunder som har mange transaksjoner i løpet av året, og der vi skal holde orden på Fifo ved salg. Er det noen som har funnet frem til en egnet måte å registrere dette i eAcc? Bruk av egen HB-konto pr selskap en kjøper aksjer i er lite egnet, da transaksjoner i beholdning 31.12 ikke videreføres detaljert i neste år. Og det er ikke mulig å skrive ut detaljer fra flere år på en HB konto. Jeg har forsøkt å teste bruk av kundereskontro, og det ser ut til å kunne brukes med et nødskrik. Fakturanummer = sluttseddelnr.
0 0
Postet av
Hei. Når jeg bruker Visma Byrå og Visma eAccounting i mitt eget byrå så får jeg ikke til å godkjenne fakturagrunnlaget. Det kommer opp et rundt rødt kryss i kolonnen for Overfør. Jeg har sjekket at det ligger postnummer og poststed på samtlige klienter i listen min. Hva er galt?
1 0
Postet av
Links