Mina produkter
Hjälp
Anonymous
Inte tillämpbar

Automatisera "återbetalning till kund" utan att skapa upp en betalfil.

av Anonymous
Status: Prioriteras inte

Hej,

Vi skulle vilja ha möjlighet i systemet att automatisera betalsättet "Återbetalning till kund" utan att skapa upp en betalfil, likt rutinen "Manuella betalningar" i Kundreskontran.

Det vi är ute efter är att när det skapats upp en Kredit som inte ska matchas mot en debet, och vi manuellt betalat ut pengar till Kunden så vill vi kunna masshantera dessa och stänga alla likt man kan göra med manuella betalningar. 

Men Kreditfakturor kommer inte upp under "Manuella betalningar" och rutinen "Skapa kundåterbetalningar" gör ju så att vi får en fil som skall skickas till banken för utbetalning (vilket vi inte vill göra) 

 

3 Kommentarer
emeohl
CHAMPION **
av emeohl

Vi håller helt med om detta. Vi gör detta relativt ofta vilket hade underlättat för oss om detta kunde gå mer automatiskt.

av Christian Sandell
Status changed to: Status: Prioriteras inte
 
av Christian Sandell

@Anonymous återkom gärna med ett use case och skriv anledningarna till ditt förslag och vilket värde detta ger dig och andra kunder. Ju mer vi vet om ditt förslag till förbättringar - vem den är till för, anledningen till den och vad själva förbättringen består av, desto lättare blir det för oss att prioritera och utveckla den.

 

https://community.visma.com/t5/Nyheter-for-Visma-net-ERP/Sa-har-fungerar-forbattringsforslag-pa-Visma-Community/ba-p/152558

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här