avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Granskningshistorik på ändringar i betalningsmetod/konton på leverantörer

av Mikaela von Schmuck
Status: Prioriteras inte

Det är önskvärt att kunna följa vilka ändringar som gjorts på betalningsmetoden och konton historiskt och vem som gjort ändringarna. Informationen efterfrågas bl.a. av  revisorer och vi skulle vilja att det tas fram en rapport eller förfrågan där man kan följa vilka ändringar som gjorts och av vem under en tidsperiod per leverantör. 

4 Kommentarer
Naousingkatt
CONTRIBUTOR ***
av Naousingkatt

Finns det ingen behandlingshistorik att skriva ut?

 

Mvh Lena

Johan H Sundell
PARTNER
av Johan H Sundell

En god idé! 

 

Vi löste det själva genom att bygga en förfrågan med tabellerna:

  • AP.Vendor
  • AP.VendorPaymentMethodDetail

Uppgifterna finns ju i Granskningshistorik (SM205530) och numera som meddelanden, men dessa går inte att skriva ut på bra sätt och är inte helt användarvänliga. Exempelvis kan man inte söka på leverantörsnummer/namn, utan bara BAccountID.

 

 

av Mikaela von Schmuck

Johan täcker din förfrågan in hela behovet som man löser med granskningshistoriken?
Är det inte så att du endast får med de senaste ändringarna och inte med hela historiken och alla ändringar som gjorts under en tidsperiod?

av Christian Sandell
Status changed to: Status: Prioriteras inte

Tack för ditt förslag!

 

I dagsläget finns inga planer på att göra förändringar i detta område då det, som Johan skriver, går att bygga egna avstämningar i fönstret Granskningshistorik för att anpassa efter behov. Med hjälp av revisorsaccessen går det att bjuda in sin revisor så att denna kan ta del av förändringarna. Rapporten Behandlingshistorik finns också att tillgå.