Mina produkter
Hjälp
Isac Falkenberg
PARTNER

Lägga till periodiseringsnyckel i approval

av Isac Falkenberg
Status: Förslagslådan

I Approval kan du se två fält periodiseringsnyckel och ursprungligt periodiseringsschema. Fältet periodiseringsnyckel kan du inte ändra, du kan endast se om det ligger en periodiseringsnyckel på fakturan.

 

1.png

 

Fältet Ursprungligt periodisering schema är tomt. Jag hade tyckt det var önskvärt att man både kan lägga till en periodiseringsnyckel inne i approval, samt ändra periodiseringsnyckel om den skulle vara fel. Det hade även varit önskvärt om du hade ändrat periodiseringsnyckel så hade det stått detta under ursprungligt periodiseringsschema.

 

Det hade sparat enormt mycket tid att kunna lägga till och ändra periodiseringsnyckel i approval. Idag får man antingen neka hela dokumentet -> skicka in det till Visma.net igen. Lägga till en periodiseringsnyckel för att sedan attestera dokumentet igen. Detta leder till ett onödigt extra steg.

 

2.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 Kommentarer
av Christian Sandell
Status changed to: Status: Rösta
 
Delicious
CONTRIBUTOR ***
av Delicious

En jättebra ide, det är ju inte helt otänkbart att det glöms bort att lägga en periodisering vid registrering, eller att man lägger fel periodiseringsnyckel. 

Anonymous
Inte tillämpbar
av Anonymous

Absolut noe som trengs

av Christian Sandell
Status changed to: Status: Förslagslådan
 
av Margareta Enqvist Torkkel

Hej! @Christian Sandell finns det någon uppdatering angående detta? Det hade varit väldigt användbart för oss att kunna uppdatera periodiseringsnyckel inne i Approval. Tack på förhand! 

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här