Mina produkter
Hjälp
Zedcom Konsult
CONTRIBUTOR **

Samma uppställning för adresser på kundkortet som i logistiktjänsterna

av Zedcom Konsult (Uppdaterad ‎20-05-2020 11:33 av Christian Sandell VISMA )
Status: Implementerad

På kundkortet finns 3 adressrader men det är enbart 2 adressrader som speglas över till exempelvis en försäljningsorder. Önskvärt att uppställningen av adressrader är samma lika för att undvika extra knapptryckningar för att kontrollera adressen på kundkortet. 

6 Kommentarer
Anonymous
Inte tillämpbar
av Anonymous

Hej, det finns även vissa risker med att det inte är lika många adresser.

T.ex om man lägger en säljorder så kan man inte se om det finns något på adress rad 3 från säljordern. Och om det är information på adress rad 3 som kanske inte skall vara med så kan man inte korrigera detta från säljorder på de enskilda ordrarna utan man måste gå in på kundkort för att först kontrollera  om det finns information på raden, korrigera om så behövs för att sen skapa säljorder. 

 

Självklart kan man som bolag ta beslut om att inte utnyttja adress rad 3 men bäst är att man kan se alla tre adress rader från alla vyer där de finns tillgängliga.

 

Mvh

Angela 

av Gunilla Bengtsson
Status changed to: Status: Rösta
 
av Christian Sandell
Status changed to: Status: Prioriteras inte
 
av Christian Sandell
Status changed to: Status: Idéarkiv

Tack för ditt bidrag. Just nu passar inte idén produktens utveckling. Idéer som inte föreslås för R&D, sparas undan i idéarkivet, som kan ligga till grund för framtida förbättringar. Vi rekommenderar dig för tillfället att pröva ett annat sätt att lösa ert önskemål, kanske som en anpassning med hjälp av din partner. Många av våra tjänster är flexibla och kan anpassas åt den enskilda kunden. Även om din idé vid detta tillfälle inte prioriterats, är du välkommen att registrera den på nytt som en ny idé som då kommer att vara med i nästa omröstningstillfälle. Återigen, tack för att du bidrar till utvecklingen av visma.net  

av Christian Sandell
Status changed to: Status: Förslagslådan
 
av Christian Sandell
Status changed to: Status: Implementerad

Denna idé levererades i version 8.19. Läs mer här

Få uppdateringar på det här inlägget i din inkorg

Klicka på de tre prickarna till höger i inlägget/artikeln och välj Prenumerera.

Läs mer om prenumeration här