avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
KonsultVn
PARTNER

Standard förfrågan med översikt över dokument som skickats till Approval

av KonsultVn (Uppdaterad ‎20-05-2020 12:02 av Christian Sandell VISMA )
Status: Idéarkiv

Det hade varit bra att ha en standard förfrågan med information kring de dokument som skickats till Approval, inklusive vilken attestant fakturan ligger hos vid tillfället då förfrågan körs.

 

Denna förfrågan kan vara liknande "Dokumentradhistorik från Approval" men med möjlighet att se alla fakturor inom ett visst datumintervall i samma vy. Detta hade underlättat för de kunder som har väldigt många leverantörsfakturor ute för attest. 

3 Kommentarer
av Gunilla Bengtsson
Status changed to: Status: Rösta
 
av Christian Sandell
Status changed to: Status: Prioriteras inte
 
av Christian Sandell
Status changed to: Status: Idéarkiv

Tack för ditt bidrag. Just nu passar inte idén produktens utveckling. Idéer som inte föreslås för R&D, sparas undan i idéarkivet, som kan ligga till grund för framtida förbättringar. Vi rekommenderar dig för tillfället att pröva ett annat sätt att lösa ert önskemål, kanske som en anpassning med hjälp av din partner. Många av våra tjänster är flexibla och kan anpassas åt den enskilda kunden. Även om din idé vid detta tillfälle inte prioriterats, är du välkommen att registrera den på nytt som en ny idé som då kommer att vara med i nästa omröstningstillfälle. Återigen, tack för att du bidrar till utvecklingen av visma.net