Mijn Communities
Help
John Muijs
CONTRIBUTOR ***

Declaratie indienen en verwerken terwijl de medewerker nog niet vertoond wordt.

door John Muijs

Hoe gaat de app en Gemal om met een declaratie van een medewerker die nog niet wordt verloond. Bijvoorbeeld, een nieuwe medewerker declareert al zijn VOG-aanvraag maar de eerste salarisbetaling is pas over een maand. In Beaufort is de soort arbeidsrelatie ook nog een arbeidsrelatie die niet naar de salarisverwerker gaat.

6 ANTWOORDEN 6
Goedgekeurde oplossing
Remco te Ronde
VISMA

door Remco te Ronde (Bijgewerkt ‎31-05-2022 16:44 door Remco te Ronde VISMA )

Hoi @John Muijs ,

 

Een medewerker kan vóór zijn eerste werkdag al prima inloggen op de Youforce app. Alleen zodra hij het onderdeel ''declaraties'' of ''gewerkte dagen'' opent zal de volgende melding verschijnen. 

Melding bij toekomstig dienstverband.jpg

 

Vanzelfsprekend verdwijnt de melding automatisch als de medewerker vanaf zijn datum indienst de declaraties opent. 

 

Stel een medewerker komt 01-06-2022 indienst dan kan hij/zij prima op 05-06-2022 een declaratie indienen via de Youforce app. Zelfs als er nog géén gegevens in Gemal bekend zijn. In Gemal / Mutatieoverzicht / Mutaties actueel zal je gewoon de declaratie van dat registratienummer al zien. Ondanks dat het registratienummer nog niet is aangeleverd van HR Core Beaufort naar Gemal. Zodra de arbeidsrelatie in HR Core Beaufort wordt omgezet en de salarisproductie van 06-2022 wordt aangeleverd wordt de declaratie gewoon betaald in periode 06-2022 zonder extra handeling.

 

Groet,

Remco te Ronde
John Muijs
CONTRIBUTOR ***

door John Muijs

Dank je Remco. Duidelijk verhaal en volgens mij goed werkbaar bij ons.

door Remco te Ronde

Hoi @John Muijs 

Dat is fijn om te horen. Om het voor iedereen die meeleest het forum overzichtelijk te houden is het fijn als je op de knop ''Als oplossing accepteren''  

RemcoteRonde_0-1654247071988.png kan drukken? Zo is het voor iedereen duidelijk dat deze vraag is beantwoord.

Groet,

Remco te Ronde
marjavanderkolk
CHAMPION ***

door marjavanderkolk

@John Muijs 

Binnen onze organisatie kan men pas declareren als ze in dienst zijn, dat lijkt met de meest gebruikelijke methode 😉 Gr. Marja

Marja van der Kolk
marjavanderkolk
CHAMPION ***

door marjavanderkolk

@Lieke Sterk Huis Wij hebben in de flow de PA ertussen zitten en pas als de originele VOG ontvangen is wordt de declaratie doorgezet. Zelf hebben wij dit nog niet in de app omdat het niet doorgaat naar BOL maar in HRSS en de app kun je dit uiteraard gelijk inrichten.

 Gr. Marja

Marja van der Kolk
Lieke Sterk Huis
CHAMPION ***

door Lieke Sterk Huis

@John Muijs, hebben jullie de VOG-aanvraag onder onkosten onder gebracht in de App omdat je het betalingsbewijs nodig hebt? Ik ben dan wel benieuwd hoe jullie omgaan met het zien van de originele VOG? Bij ons worden de kosten pas vergoed als de originele VOG ontvangen/gezien is bij P&O namelijk.