Mijn Communities
Help
FBB Zorgboog
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Opgenomen BOSV-uren bijwerken op verlofkaart

door FBB Zorgboog

Een deel van onze medewerkers maakt gebruik van een roosterpakket. De standaard verlofsaldi worden ook in dat pakket bijgehouden, maar de betaald ouderschapsverlofuren niet.

De initieel aangevraagde uren staan wel op de verlofkaart in Beaufort, maar de opgenomen uren komen niet op die verlofkaart terecht en dat zouden we wel graag willen.

Het opgenomen verlof komt overigens maandelijks keurig mee vanuit dat roosterpakket, dus de salarisverwerking gaat prima. 

 

Hebben meer mensen met dit probleem te maken?

Of zijn er mensen die dit probleem hadden maar inmiddels een werkbare oplossing gevonden hebben?

5 ANTWOORDEN 5
Saskia Pot
VISMA

door Saskia Pot

Goeiemorgen,

 

Als jullie hier nog steeds tegenaan lopen adviseer ik jullie om een aanvraag in te dienen bij de service desk.

 

Vriendelijke groet,

Saskia Pot

FBB Zorgboog
ACTIVE CONTRIBUTOR *

door FBB Zorgboog

@Saskia Pot wat bedoel je exact met 'aanvraag indienen bij servicedesk'? aanvraag consultancy ? en zo ja, voor welk onderdeel en wat zou die consultant dan moeten doen? 

Ik heb dit probleem al vaker aangekaart, oa ook bij Reporting want ook in het BOSV-rapport zien we deze uren niet terug

door Andrea de Bie - Hazelhof

Wij werken sinds dit jaar met Inplanning en zijn nu ook bezig om het verlofrecht voor BOSV en OSV correct in te lezen in inplanning, maar de uitdaging is om het opgenomen BOSV/OSV weer terug te krijgen in beaufort op de juiste plek. Als iemand ervaring heeft, dan horen wij dat graag. 

Rennie
CONTRIBUTOR *

door Rennie

Wij werken ook met SDB en voor ons dit ook zeker een wens om dit inzichtelijk te maken voor de werknemer. De uren worden ingelezen vanuit DSB ingelezen in beaufort. Voor het saldo hebben wij in beaufort een eigen rubriek waarin het totale BOSV saldo staat.   Via impromptu hebben wij nu een overzicht gemaakt waarin de opgenomen uren (die ingelezen zijn) en het saldo vermeldt staan zodat je kan zien wat het tegoed is. Maar daar hebben  de medewerker en de roosteraars niets aan....

vroom
CHAMPION **

door vroom

Wij hebben eigenlijk dezelfde vraag.

Wij werken met SDB en daarin worden wel de betaald verlofuren vastgelegd, en we importeren die uren voor de salarisadministratie, waarin dan de korting van 30% wordt doorberekend. Maar wij hebben ook de vraag hoe we die uren zichtbaar krijgen of op zijn minst kunnen wegschrijven naar een totaalrubriek in Beaufort (en we gebruiken de verlofmodule in Beaufort niet). Aangezien in SDB geen verlofsoort 'betaald verlof' kan worden ingericht en dus ook geen 'tegoed' kan worden bepaald en vooralsnog ook geen totaaltelling van reeds opgenomen uren zichtbaar gemaakt kan worden, hebben we ook geen manier om het saldo van wat is opgenomen zichtbaar te maken voor de medewerker. Misschien kan in Gemal een totaalrubriek worden ingericht die de geboekte uren na de salarisverwerking bij elkaar optelt (een soort 'totaal tot op heden')  en dat die waarde dan kan worden teruggeschreven naar Beaufort? Dan lopen we wel een maand achter, maar dat is beter dan niets. Heeft iemand daar ervaring mee?