Mijn Communities
Help
Schiff01
CHAMPION **

Overzicht declaraties en declaratie indienen geven foutmelding

door Schiff01

De links vanuit Mijn Youforce naar 'Overzicht declaraties' en 'declaratie indienen' geven de foutmelding 'toegang geweigerd; vanwege een technisch probleem kunnen we jouw gegevens niet ophalen uit het HR-systeem. Probeer het later nog eens. Wat kan hier de reden voor zijn?

1 ANTWOORD 1

door Bastiaan Friederichs

hi @Schiff01, dat kan diverse redenen hebben. Bijvoorbeeld omdat je met een gebruiker bent ingelogd waar geen persoon (en dienstverband) aan gekoppeld is. In het verleden zijn er zo veel "professional-accounts" gebruikt.

Een andere reden kan zijn omdat een dienstverband is verhuisd van de ene gebruiker naar de andere (ook dat komt vaak voor in combinatie met die zogenaamde "professional-accounts").

Mocht je zeker weten dat je een gebruiker bent waar ook een persoon aan is gekoppeld; maak dan even een ticket aan bij het Service Center. Als je dat doet, wel even het persoonsnummer en "UserID" opgeven. (Deze laatste vind je in Youforce Account Beheer)
 
Gebruik je de Youforce App met deze gebruiker, dan is het echt heel eenvoudig om de juiste informatie aan te leveren, zie https://community.visma.com/t5/Nieuws-Youforce-APP/Makkelijker-ondersteuning-krijgen-met-de-Youforce...