Mijn Communities
Help
Roel_Harmsen
CHAMPION ***

Kan de relatie tussen de velden niet bepalen

door Roel_Harmsen

Dag,

 

Wie kan mij helpen? Ik wil de rapporteren ombouwen voor de uitvoercodes. Maar ik loop tegen het volgende aan. Gezien mijn kennis hiervan minimaal is, heb ik geen idee wat ik niet goed doe.

Wie kan mij helpen?

Roel_Harmsen_0-1689679712113.pngRoel_Harmsen_1-1689680413936.png

 

2 ANTWOORDEN 2

door Chris van den Berg

Klopt @Mathew Timmerman !

Zie ook onderstaande video waar we peildata verder toelichten. Als je wil rapporteren op specifieke maanden en salarisresultaten dan kun je het best kijken naar de folders 'Verwerkingsperiode en Salarisperiode' in de entiteit salarisresultaten.

https://youtu.be/vSQGzk_8o1w

Mathew Timmerman
CONTRIBUTOR ***

door Mathew Timmerman

Zo te zien loopt het stuk op de Peildatum - Maand.

Volgens deze pagina:

 

Peildatum beschikbaar in Youforce Reporting - Visma Community

 

lijkt het erop dat deze peildatum bedoeld is voor slicers. Ik weet zelf nog niet genoeg over het gebruik ervan, maar als ik het goed lees, kun je de peildatum enkel gebruiken voor de 6 genoemde filters in dat artikel. Daarmee denk ik dat het niet aan salarisperioden kan worden gekoppeld; wellicht weet iemand anders hoe er wel een relatie kan worden gelegd tussen deze gegevenssets.

 

Het gaat bij mij wel goed als ik het in een Tabel zet (i.p.v. een Matrix). Dan kan vul ik de tabel met bijv. Naam, Uitvoercode en Waarde. Daarboven zet ik een slicer op bijv. Start salarisperiode (en eventueel een aparte voor de Uitvoercode). Maar ik weet niet of dat in de buurt komt van wat je zoekt, want dat is een heel andere lay-out.