Mijn Communities
Help
SuzanneG1
CONTRIBUTOR ***

Uurloon per medewerker

door SuzanneG1

Ik wil een rapport maken met de uurlonen per medewerker op basis van salarisresultaten per geselecteerde maand/jaar.

Echter de eerste regel is een totaalregel en vervolgens vanaf een X personeelsnummer worden de uurlonen correct weergegeven. Hoe kan het dat een groot aantal personeelsnummer niet op detailniveau worden weergegeven?

Er zit geen selectie op personeelnummer.

3 ANTWOORDEN 3
SuzanneG1
CONTRIBUTOR ***

door SuzanneG1

Dank voor je antwoord, echter het is noodzakelijk om het registratienummer toe te voegen aan salarisresultaten data, anders worden de gegevens per medewerker niet correct weergegeven. Dit verklaarde de reden van de totaalregel met de ontbrekende persoonsnummers. Echter is het toch wel een minimale vereiste dat ook de persoonsnummers en namen gevuld zijn en niet maar voor de helft van de medewerker. Inmiddels hier ook een call voor ingediend.

SuzanneG1
CONTRIBUTOR ***

door SuzanneG1

Reeds zelf de oplossing gevonden. Blijkbaar zijn niet voor alle medewerkers de personeelsnummers en namen gevuld. Het is overigens wenselijk dat ook de ontbrekende personeelsnummers en namen worden aangevuld. Sommige data moet gekoppeld worden met andere overzichten in Excel, dan hebben we toch de personeelsnummers nodig.  

TheoLescure
VISMA

door TheoLescure

Wat mogelijk kan helpen is om Registratienummer vanuit de eniteit salarisresultaten toe te voegen. Deze komt mee vanuit Gemal en is dus altijd voor iedereen gevuld.