Mijn Communities
Help
Laurent4
CONTRIBUTOR ***

Bericht indien groepsbeoordeling is gedaan

door Laurent4

Goedemorgen,

 

Graag zouden wij zien dat de HR adviseur (of vacaturehouder) die een groepsbeoordeling deelt een bericht (notificatie) krijgt als een groepsbeoordeling is ingevuld. Als meerdere personen zijn uitgenodigd een groepsbeoordeling te doen, graag per persoon een bericht als de groepsbeoordeling is ingevuld. Dit bericht mag uiteraard ook in Easycruit terecht komen.

 

6 ANTWOORDEN 6
Ellis_75
CONTRIBUTOR **

door Ellis_75

@Bastiaan Fidder Onze Recruiters willen graag een e-mailnotificatie ontvangen, zodra een leidinggevende een groepsbeoordeling afrondt.
Vandaag met de consultant hierover gesproken en dat is nog niet mogelijk. Hij gaf aan deze wens in de Community aan te geven.

door Maurice Eppenga (Bijgewerkt ‎09-02-2023 14:39 door Maurice Eppenga VISMA )

@Bas Menken - Gemeente Leiden @TvanOudenaarden, zouden jullie de gewenste verbeteringen van de groepsbeoordeling widget willen indienen als idee? Dan zal ik deze met UX en onze ontwikkelaars bespreken. 

TvanOudenaarden
CHAMPION *

door TvanOudenaarden

@Bastiaan Fidder 

De groepsbeoordeling updates is bij ons al bekend, maar wij zien deze lijst graag meer als takenlijst met afvink mogelijkheid.

Zit dat ook in de planning?

 

 

Deze wens ligt bij ons ook, ook zouden we het graag per vacature gegroepeerd willen zien. 

Met ruim 100 lopende vacatures is de widget op de startpagina niet overzichtelijk genoeg. 

 

Goedgekeurde oplossing
Bastiaan Fidder
VISMA

door Bastiaan Fidder

@Laurent4 Deze optie zit al in EasyCruit voor de nieuwe groepsbeoordeling. Op je home scherm heb je rechts een widget met groepsbeoordelingsupdates. Hier zie je wanneer welke beoordelaar zijn beoordeling heeft afgerond.