avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nu kan du få effektivare fakturahantering till ett lägre pris

av Oliver O´Kane

alt_text

Att scanna pappersfakturor är ofta en tidsödande och kostsam process. Felaktig tolkning av skannade fakturor skapar extra jobb och orsakar onödig irritation. Även om det finns en skillnad mellan hur mycket olika företag kan spara på att gå över till inkommande e-faktura, är det ofta mycket lönsamt.

Visma AutoInvoice mottagningstjänst används för inkommande fakturor som du kan använda om du har Visma Document Center. Då undviker du enformigt, manuellt arbete som det innebär att scanna och tolka fakturor. Ditt inflöde av leverantörsfakturor automatiseras så att en elektronisk faktura överförs direkt in i ditt attestflöde i Document Center.


Visma Document Center är en lösning för flödeshantering av leverantörsfakturor. Eftersom fakturaflödena är lätta att definiera i lösningen får du en snabb installation. Du kommer igång direkt med attest utifrån fasta behörighetsroller.

  • Bättre kvalitet i ditt fakturaregister.

  • Ett mer effektivt attestflöde.

  • Automatiserad ordermatchning (leverantörsfaktura mot inköpsorder).

  • Elektroniskt arkiv där alla medarbetare kan nå behandlade fakturor.

  • Godkännande av fakturan på webb eller i mobil.


Vill du veta mer om Document Center eller AutoInvoice? Kontakta en Visma Business konsult hos din partner.


Nu kan du få effektivare fakturahantering till ett lägre pris

Just nu erbjuder vi dig som är Visma Business-kund möjligheten att komma igång med Document Center och e-faktura genom att lämna 40% rabatt på licenspriset samt 50% rabatt på uppstartskostnaden av Autoinvoice mottagningstjänst.

Gäller fram till 31/12-2017


0 SVAR 0