annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Anonymous
Ikke relevant

Hvor godt forstår dine kollegaer deres lønseddel?

af Anonymous (Opdateret ‎15-07-2019 10:22 af Thor Lundehoj VISMA )
Vi er i øjeblikket i gang med en undersøgelse, der har til formål at afdække lønmedarbejderes erfaringer med lønsedler samt, hvordan jeres kollegaer og kunder forstår den. 
 
Vi vil gerne vide, hvad det vil betyde for jeres daglige arbejde, hvis lønsedlerne var nemmere at forstå for lønmodtageren. Kom gerne med konkrete eksempler eller erfaringer fra jeres daglige virke.
 
Vi takker for jeres deltagelse, og håber, at vi i fremtiden også kan udvikle løsninger, der passer til jeres og lønmodtagernes behov.
4SVAR4
Majbrith Petersen
CONTRIBUTOR ***

af Majbrith Petersen

Generelt er det mit indtryk, at vores medarbejdere synes lønsedlen er overskuelig. Dog med undtagelse af timer som skal lægges i timebank, som fx overarbejdstimer. Timerne figurerer øverst på lønsedlen, hvor de værdiangives og registreres både positivt og negativt. Det forvirrer vores medarbejdere meget. 

Det giver god mening, at timerne skal registreres og være synlige på lønsedlen, men når de ikke resulterer i en udbetaling, så vil det være hensigtsmæssigt, at de placeres længere nede på lønsedlen og det tydeligt fremgår, at der er tale om en registrering og ikke en udbetaling.

BECKAC
CONTRIBUTOR ***

af BECKAC

I efteråret blev vi interviewet af Jeres marketingafdeling om samme emne. Vi håber, at I tager de input med, som vi gav ved den lejlighed?

Finn Tange
CONTRIBUTOR ***

af Finn Tange

Hejsa

 

Da det er muligt at få flere udgaver af lønsedlerne hos jer - er der så et sted hvor man kan se/printe de forskellige udgaver (en slags dommy), så man kan se om en anden udgave er mere optimal

Godkendt løsning
Vicky Sørensen
VISMA

af Vicky Sørensen

Hej Finn Tange

 

Her på Community her vi en vejledning til medarbejderne om, hvordan de skal læse deres Visma-lønsedler. Den kan findes her: https://community.visma.com/t5/Vejledninger/Sadan-laeser-du-din-lonseddel/ta-p/133267?advanced=false...

 

For at se forskellen på lønseddeltyperne, så kan man i lønsystemet under 'Opsætning, stillingskategori' klikke på 'Hjælp'. Her er en kort beskrivelse af lønseddeltyperne. Der findes ikke en test-lønseddel på de enkelte typer, som du kan printe. Håber det hjælper alligevel.

 

Venlig hilsen

Vicky Sørensen