annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Log på eller tilmeld dig som ny bruger

for automatisk at få relevante områder

Mette_BDO
CONTRIBUTOR **

Ny Ferielov Ferieregnskab indeholder fratrådte medarbejdere

af Mette_BDO

Hej,
Rapporten "Ny Ferielov Ferieregnskab" indeholder fratrådte medarbejdere - dette er vel ikke korrekt?
I den gamle rapport "Ferieregnskab" forsvandt fratrådte medarbejdere, og derefter fremgik de i stedet i rapporten "Ferieafregningsliste", men i de to nye rapporter fremgår fratrådte medarbejdere begge steder.
// Mette

11SVAR11
Pekelund
CONTRIBUTOR **

af Pekelund

Jeg er helt enig - det giver store afstemningsmæssige problemer. Der står også 0 i optjente dage og stadig dage i rest og i til rådighed. 

LJU
CONTRIBUTOR ***

af LJU
Enig det er er STORT problem - og ser ikke ud til at det blevet løst endnu. Vil meget gerne have en update på hvornår dette bliver løst.
Pekelund
CONTRIBUTOR **

af Pekelund
Jeg har oprettet en sag i sidste måned, og talt med Visma supprt i dag. Sagen ligger hos teknikkerne og de arbejder på det.
Dorthe  Foldager
CONTRIBUTOR *

af Dorthe Foldager

Hej

 

Hvor langt er I kommet med at få tilrettet Ny Ferielov Ferieregnskab, så det ikke længere indeholder fratrådte medarbejder?

 

Endvidere når jeg trækker ovennævnte rapport for Kørselsordre september, ja så får jeg også oktober med, hvilket jeg heller ikke er tilfreds med.

 

Vh. Dorthe Foldager

 

 

 

Pekelund
CONTRIBUTOR **

af Pekelund

Hej Dorthe

 

Jeg har ikke hørt noget nyt fra Visma Support. Det er samme svar hver gang, at jeg rykker for svar. Der arbejdes på det, og sagen ligger hos teknikerne.

 

Mvh

Pernille

LGHansen
CHAMPION *

af LGHansen

Sidst jeg havde et spørgsmål som blev sendt videre til en tekniker fik jeg at vide - da jeg rykkede efter et et par dage - at jeg skulle regne med mellem tre og seks måneders ventetid. Teknikerne har meget travlt!

Thu Nguyen
VISMA

af Thu Nguyen

Hej alle

 

Jeg har snakket med teknikerne omkring denne problemstilling, og de arbejder fortsat på en løsning. Jeg vender tilbage, når der er nyt i sagen.


Med venlig hilsen,
Thu Nguyen
Communication & Support Specialist
Larsen70
CONTRIBUTOR **

af Larsen70

Hej Thu - vi har stadig fratrådt medarbejder, der optræder på ny ferielov ferieregnskab funtion 4543. Er rettelsen stadig ikke lavet / Hvordan får man ham væk? 

Thu Nguyen
VISMA

af Thu Nguyen (Opdateret ‎25-08-2021 08:48 af Thu Nguyen VISMA )

Hej @Larsen70 

 

Jeg må bede dig om at ringe ind til vores Hotline, der åbner kl. 9. Så kan de dykke ned i sagen på den pågældende medarbejder og undersøge nærmere.


Med venlig hilsen,
Thu Nguyen
Communication & Support Specialist
LJU
CONTRIBUTOR ***

af LJU
Lyder godt - som det er lige nu har jeg det med 2 gange i min bogføring (dvs. manuel rettelse)- måske jeg mangler et 3. ben hvor de fratrådte går i Kredit - men kan ikke se hvor- hvilken art det evt. skal være på
Pekelund
CONTRIBUTOR **

af Pekelund
Det kommer vist an på, om det er til Feriekonto, en Feriekasse eller til eget Feriekort. Vi kører til Feriekonto - det er LA 4966 brutto feriepenge, 4967 AM-bidrag, 4968 A-skat og 4969 er skyldig netto feriepenge til Feriekonto. 4966 er debet og de andre er kredit.