Mine produkter
Hjælp
Birte Olsen
CONTRIBUTOR ***

Ny medarbejder med betalt ferie - hvordan?

af Birte Olsen

Jeg har en ny medarbejder, som har 10 betalte feriedage med i bagagen - hvordan registrerer jeg dem, så han kan se på lønsedlen og i VISMA HR, at de figurerer? 

har forsøgt med 510, 520, 40011 - duer ikke rigtig...

2SVAR2
Godkendt løsning
PiaSkovAndreasen
CHAMPION *

af PiaSkovAndreasen

Prøv med lønart 40012 🙂 der tilskriver du dage, men ikke kroner. Det betyder, at der ikke trækkes i løn, men at dagene heller ikke har en kroneværdi, så hvis medarbejderen skal opsiges, så er der ingen udgift ved fratrædelsen...

af Thor Lundehoj

Hej @Birte Olsen 

 

Har du fået svar på dit spørgsmål?


Jeg kan se at du ikke har fået svar fra andre brugere af Visma Community, og vil derfor foreslå at du kontakter vores hotline på telefon: +45 8897 9700 eller via vores chat ude i højre hjørne, hvis du fortsat har spørgsmål. 
Visma Community forum er beregnet til at få svar af andre brugere og i visse tilfælde (hvis muligt) af Visma support. Desværre ser det ikke ud til at support har haft mulighed for at besvare dit opslag. 

 

Hvis du har lyst og mulighed for det, må du gerne tilføje en kommentar med svaret på dit spørgsmål, så andre brugere efterfølgende vil kunne få glæde af det svar, som du har fundet frem til.

 

Du ønskes en god dag 


Med venlig hilsen,
Thor Lundehøj
Community Manager
Var mit svar nyttigt? Så må du meget gerne give det et "like".
Besvarede mit svar dit spørgsmål? Så må du meget gerne acceptere det som "løsning".
Det vil være med til at hjælpe andre i Communitiet Blinkende humørikon
Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.