annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Mijn Communities

Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu
CONTRIBUTOR ***

Offertes / Facturen in kopie ook naar eigen email adres

Ik zou graag de door mij verzonden offertes, facturen en periodieke facturen ook (als kopie) op mijn eigen email adres willen ontvangen.

 

Dit kan ook bij Reeleezee en het geeft mij een veilig gevoel ze ook zelf als email factuur beschikbaar te hebben. Daarnaast vind ik het ook fijn om te zien wat de klant heeft ontvangen.

 

Lijkt me niet zo lastig, toch?

3 ANTWOORDEN 3
CHAMPION *

Re: Offertes / Facturen in kopie ook naar eigen email adres

Bij de debiteurgegevens kun je extra emailadressen opgeven.

CONTRIBUTOR ***

Re: Offertes / Facturen in kopie ook naar eigen email adres

Bedankt voor het meedenken Man Vrolijk Mijn email adres hoort echter m.i. niet thuis in het gegevens overzicht van de debiteur. Mijn vraag / opmerking blijft dus staan.

Highlighted

Re: Offertes / Facturen in kopie ook naar eigen email adres

Beste gebruiker,

 

Tenzij jouw e-mailadres in debiteurgegevens of bij verzending van de e-mail in het cc veld wordt opgegeven, is het niet mogelijk om direct een kopie naar jouw e-mailadres te verzenden. Wat je wel kunt doen is de offerte of factuur achteraf opnieuw versturen maar dan alleen naar jouw e-mailadres na handmatige invoer.

 

Het zou zeker een mooie toevoeging zijn als bij de verzending van de factuur/offerte naar de klant, automatisch een kopie naar jouw e-mailadres kon worden verstuurd.  Ik heb jouw signaal dan ook geregistreerd ter verbetering van eAccounting. Indien deze optie wordt toegevoegd, zal dit kenbaar worden gemaakt via de video die na elke maandelijkse update wordt gepubliceerd via de community.

 

Ik hoop je voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,

Mayron/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!