annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Mijn Communities

Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu
CONTRIBUTOR *

Urenregistratie

Ik ben op Visma overgestapt o.a. vanwege de mogelijkheid tot geïntegreerde urenregistratie voor ons adviesbureau. De functionaliteit vind ik wel beperkt maar misschien kijk ik niet goed. Wat ik wil:

  • Interne uren registreren, dus niet op project en ook niet altijd op klant. Dat kan wel maar als ik de uren wel aan een klant koppel (klantgerichte acquisitie) dan wordt er altijd een declaratievoorstel aangemaakt. Die bevatten uiteraard geen declarabele uren en kunnen daarom ook niet naar eAccounting worden overgebracht. Kan ik ze dan wel verwijderen? Idem bij interne activiteiten zonder klant, dan staan er 'niet gekoppelde registraties'. Aangezien die ook nooit gekoppeld worden, kan ik ze verwijderen? Of liever nog; ergens instellen dat bij activiteiten zonder klant, of met klant maar zonder project, er helemaal geen declaratievoorstel aangemaakt wordt?
  • In de app ook uren kunnen registreren zonder klant (is nu vereist, terwijl dat in de desktopversie niet zo is), nu is de app voor mij onbruikbaar.
  • Default staan alle uren als 'declarabel' ingevuld. Kan dat veld ook default leeg zijn zodat de te declareren uren altijd apart ingevuld moeten worden?
  • Rapportage exporteren naar excel zodat ik daar nog eigen berekeningen op los kan laten?
1 ANTWOORD 1
Highlighted

Re: Urenregistratie

Beste Petra,

Als je alleen niet-declarabele uren registreert op een debiteur, dan wordt er inderdaad een declaratievoorstel aangemaakt welke niet kan worden verwijderd. Deze blijft dan helaas staan in het declaratieoverzicht. Het mooiste zou denk ik zijn als er helemaal geen declaratievoorstel zou worden aangemaakt zodat het declaratieoverzicht niet vervuild raakt. 
 
Het klopt dat het alleen in de desktopversie van de Urenregistratie mogelijk is om uren zonder selectie van een klant te registreren, en niet in de app. Wij zullen kijken naar de mogelijkheid om dit over beide platformen gelijk te trekken.

Momenteel is het niet mogelijk om na de invulling van uren het veld 'Declarabele uren' standaard leeg te laten. Ook is er geen optie om de rapportages in excel formaat te exporteren.

Jouw signalen zijn er waardevol en nemen wij graag mee ter verbetering van de Urenregistratie. Indien er wijzigingen daarin zijn aangebracht, zal dit kenbaar worden gemaakt via de video die na elke maandelijkse update wordt gepubliceerd op de community.

Ik hoop je voldoende te hebben geïnformeerd

 

 


Met vriendelijke groet,

Mayron/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!