annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 
Mijn Communities

Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu Registreer u om communities te volgen en een snelkoppeling te krijgen in dit menu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Visma Verbeterpunten:

Mijn eerste punten/suggesties na start eAccounting

 

Visma Verbeterpunten:

 

  1. Is het in de toekomst ook mogelijk dat klanten (met alleen een scan abonnement) een verkoopfactuur kunnen mailen naar de ScanApp (dat is nu alleen mogelijk voor de inkoopfacturen). Zo kunnen wij verkoopfacturen opnemen en dan handmatig boeken.
  2. Is het mogelijk (of in de toekomst) om vanuit de VismaApp de inkoopfacturen/bonnen te kunnen boeken
  3. Een betaalbatch die door eAccounting is gemaakt wordt bij betaling niet bij de bankkoppeling herkend (de facturen dus die in die batch zitten). De Batch is door eAccounting gemaakt dus zou de herkenning niet zo moeilijk moeten zijn lijkt mij.
  4. Zou het NIET mogelijk moeten zijn dat bij een kostengrootboek een verkoopBTWcode kan worden gemuteerd. Ik heb bij de start heel wat moeten corrigeren. Dus bijv. telefoonkosten krijgt een BTWcode 1 Verkoop BTW 21%.
  5. Ik weet dat de verkoopfactuur layout beperkt is, maar de vermelding “factuur” en de gegevens daaronder mag best ietsje lager…..
  6. Wij factureren om de 2 maanden naar onze klanten de vaste maandkosten (per 2 maanden steeds). Is er makkelijke oplossing dit steeds uit te voeren. Nu kopieeren we per klant de vorige facturen….wijziging omschrijving en klaar. Is ook prima, maar dat we er 1 overslaan is gauw gedaan. Bewaking nu buiten Visma om door ons.
  7. Bij debiteuren en crediteuren vind ik de KvK erg handig. Hierdoor belangrijkste gegevens direct ingevuld. Ik zou dat ook graag bij Advisor zien, waar het weer niet kan. Daar moet alles handmatig.
  8. Het zou fijn als het betalingskenmerk bij de BTW-aangifte-uitdraai wordt vermeld.