Mijn Communities
Help
Rens de Jongh
CONTRIBUTOR **

mededeling inkoopfactuur ook omschrijving

door Rens de Jongh

Bij het inboeken van een inkoopfactuur zet je over het algemeen een omschrijving bij de mededeling in de kop. Vaak is die zelfde mededeling ook van toepassing in de omschrijving in de factuurregel. Kan dat niet automatisch overgenomen worden.

Verder vind ik eAccounting een prachtig programma hoor.

2 ANTWOORDEN 2

door Mayron Beudeker

Beste Rens,

 

Helaas is het bij het opstellen van een inkoopfactuur niet mogelijk om de mededeling automatisch als factuurregel mee te nemen. Ik kan me echter wel voorstellen dat je door deze optie efficiënter werkt in Visma eAccounting.

 

Fijn om te horen dat eAccounting je bevalt! Aangezien eAccounting volop in ontwikkeling is en we het pakket constant nog beter willen maken, nemen we jouw signaal graag mee in het ontwikkelproces. Bekijk voor de laatste toevoegingen aan eAccounting, de video die na elke update via de community wordt. gedeeld.

 

Bedankt voor je feedback!

 


Met vriendelijke groet,

Mayron/Supportspecialist eAccounting
Geef aub een "kudo" als je denkt dat het antwoord nuttig was en klik op "als
oplossing accepteren"
als je vraag hiermee beantwoord is. Dit helpt anderen in de Community!
EMulleners
CHAMPION ***

door EMulleners

Ik heb een soortgelijk verzoek van een klant gehad, en dan met name of de omschrijving van de eerste boekingsregel automatisch overgenomen kan worden op volgende transactieregels. Voor de BTW rekening gebeurt dit automatisch.