Mijn Communities
Help
Ellis2
CHAMPION *

Historie in approval overhevelen naar nieuwe medewerker

door Ellis2

Goedkeurder met subrekening 004-000 is uit dienst en de nieuwe medewerker hebben we subrekening 004-000 gegeven als goedkeurder in Approval.  Hoe kunnen we de Approval historie van de goedgekeurde facturen van de medewerker uit dienst toevoegen aan de nieuwe medewerker?

Zodat de nieuwe medewerker inzicht heeft in de approval historie facturen.

1 ANTWOORD 1

door Jim Zwetsloot

Goedemiddag,

 

De geschiedenis van een gebruiker is niet zomaar over te zetten naar een nieuwe gebruiker omdat deze altijd onder de oude gebruiker blijft bestaan. Wat standaard mogelijk is is om de nieuwe gebruiker de rol van system viewer te geven. Hiermee kan deze dan alle factuurhistorie van andere collega's zien en dus ook die van de collega die hij/zij opvolgt. Deze rol is in te stellen onder de gebruiker in Visma.net Admin

 

Een tweede optie is om de oude gebruiker aan te passen naar de nieuwe gebruiker waarbij de data van de oude gebruiker dus gewoon blijft bestaan. U kunt in Visma.net Admin het mailadres van de oude gebruiker wijzigen. Dit is echter alleen mogelijk wanneer de opvolger nog geen eigen inlog gegevens heeft, een mailadres kan namelijk alleen gebruikt worden wanneer dit nog niet bekend is binnen Visma Connect. Vervolgens kan dan via het nieuwe mailadres ingelogd worden waar de gebruiker zelf via Mijn gegevens (rechts bovenin) de voor en achternaam kan aanpassen. 

 

Indien u hier niet uitkomt kunt u het best contact zoeken met onze supportafdeling.