Mijn Communities
Help
habers
CONTRIBUTOR ***

wie weet waarom de betaling op afgedrukt staat ipv gesloten

door habers
 

Hallo,

 

We hebben een betaling van aan crediteuren gedaan, nu blijft bij enkele de betaling op afgedrukt staan ipv gesloten? Zo lijkt het of de factuur nog open staat. Iemand een idee?

6 ANTWOORDEN 6
Goedgekeurde oplossing
Elbert Dannenberg
PARTNER

door Elbert Dannenberg

In postvak in - autopay kun je ook foute berichten zien. Je kunt 1x alle berichten met de status fout opnieuw verwerken, dat wil wel eens helpen.

Mocht dit niet tot een oplossing leiden, wil ik adviseren om contact op te nemen met Visma.net support.

door Elbert Dannenberg

Als je met BOW werkt dan krijgt de betaling eerst de status afgedrukt. Je krijg op een zeker moment een bericht in postvak in -autopay als je deze verwerkt, dan krijgt deze de status gesloten (betaling wordt dan vrijgegeven). 

En daarbij is het nog afhankelijk of er een directe bankkoppeling of een "handmatige" bankkoppeling (SEPA bestand) gebruikt wordt.

  • Bij een directe bankkoppeling komt deze status-update inderdaad vanzelf terug.
  • Bij de handmatige koppeling via een SEPA bestand moet je de status zelf in Autopay aanpassen naar Betaald. Zodra deze status-update in Visma.net verwerkt is, zal de betaling de status Gesloten krijgen. 

image.png

habers
CONTRIBUTOR ***

door habers

Banksaldo  bij de betaling ophalen, is dat de oplossing?

habers
CONTRIBUTOR ***

door habers

Dat is bekend, de hele betaling staat als  zijnde betaald. En ook de afgedrukte post. Dus dat is het niet.  Er zijn gewoon een aantal blijven hangen op een of andere manier, is er geen andere manier. Herstelprocedure of zo iets?