Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.
annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
CONTRIBUTOR *

Udbetaling af feriepenge til timelønnet optj. 2018

Hej Glad humørikon Vi har en timelønnet medarbejder der desværre er afgået ved døden og vi har nu fået feriepengeanmodning om udbetaling af hans feriepenge optjent i indeværende år, 2018.

Vi har forsøgt udbetaling med lønart 4076 som vi normalt bruger med dato for denne lønperiode samt prøvet med 1/5-19 som dato. Intet lykkes.

Nogen der ved hvordan vi laver udbetaling af dem?

Mvh/ Laila Christensen - JMM Group

4SVAR4
CONTRIBUTOR **

Sv: Udbetaling af feriepenge til timelønnet optj. 2018

Hej Laila

Hvis det er en timelønnet medarbejder, afregner i så ikke feriepenge løbende til feriekonto? (som så skal afregne til boet).

Jeg ved ikke hvilket system du bruger, men i Visma løn/MLE, skal man fratræde medarbejderen under ansættelsesforholdet, med den dato hvor han døde.

Man vælger kode 1 til afregning af feriepenge (kontant afregning på lønsedlen), så bliver alle opsparede feriepenge afregnet til lønmodtageren med det samme, også opsparet i 2018, vedr. ferieåret 2019-2020.

Vh. Anne-Mette

CONTRIBUTOR *

Sv: Udbetaling af feriepenge til timelønnet optj. 2018

Hej - Vi beholder feriepengene i huset og udbetaler så selv når der anmodes via feriepengeinfo.

Prøver da lige med kode 1 på medarbejderen om det kan lykkes.

Tak Glad humørikon Hilsen Laila

 

CONTRIBUTOR *

Re: Udbetaling af feriepenge til timelønnet optj. 2018

Hej

Vi bruger kode 2, hvis vi fratræder en medarbejder og beholder feriepengene i huset. Hvis medarbejderen er fratrådt kan jeg udbetale feriepenge på LA4075.

Venligst

Christina

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Re: Udbetaling af feriepenge til timelønnet optj. 2018

Du kan udbetale de optj. feriepenge for 2018 med lønart 9100 og derefter nedskrive ferieregnskabet for 2018 ved lønart 610.