Mina produkter

Logga in för att följa produkter och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Dela ditt bästa effektiviseringstips - vinn en lyxfrukost för dig och dina kollegor!

(updated by Gunilla Bengtsson VISMA ‎15-02-2019 10:47 )
Gunilla Bengtsson

breakfast-3507266_960_720.jpg

 

Vad gör ni av tiden ni spar på att öka användningen av e-faktura? Vilket verktyg öppnade dina ögon för ett nytt sätt att jobba? Vilken funktion, utbildning, omprioritering eller liknande har bidragit till ökad effektivitet för dig och/eller hela din verksamhet?

 

Dela med dig av dina bästa effektiviseringstips och inspirera andra


Samtidigt har du möjligheten att vinna en lyxfrukost som levereras till dig (att dela med dina kollegor, såklart). Inget tips är för litet eller för stort - vi vill ta del av dina erfarenheter av effektivisering. På riktigt. Du bidrar genom att klicka på “Föreslå en idé”. Dela gärna flera tips!

 

I vår idébank som samlar tipsen kan du och andra ta del av varandras tips. Två veckor innan vinnare utses öppnas möjligheten att “gilla” samt kommentera bidrag. Bidrag med flest gilla-markeringar under dessa två veckor vinner.

 

En vinnare per kvartal kommer att utses och kontaktas via mejl, samt presenteras därefter med motivering här på Visma Community (prenumerera gärna på sidan via inställningarna under cirkeln med de tre prickarna i)

 

Dela ditt tips

 


 

Tävlingsregler

Tävlingen är endast öppen för Vismas kunder, Vismas partnerföretag får ej delta. En vinnare per kvartal utses. Två veckor innan vinnare ska presenteras öppnas möjligheten att gilla bidrag och bidrag med flest gilla-markeringar under perioden vinner. När möjligheten att gilla bidrag öppnas upp meddelas det i Visma Softwares nyhetsflöde på communityt. Bidrag som publiceras under dessa två veckor tävlar i nästa omgång.

 

Vinnaren kontaktas via e-post efter röstningsperiodens slut. Om vinnaren inte går att nå på angivet sätt inom tre arbetsdagar äger Visma Software rätt att utse en ny vinnare i tävlingen utan att någon som helst kompensation kan erhållas. Vinnare publiceras sedan med motivering i Visma Softwares nyhetsflöde på communityt.  

 

Det är på den tävlandes eget ansvar att det inlämnade bidraget inte står i strid med tillämplig lagstiftning och/eller inte innefattar rättigheter tillhörande annan part.

 

Genom att delta i tävlingen godkänner du att ditt bidrag eller referenser till det används i Visma Softwares externa marknadsföring och kommunikation, dock utan att nämna person- eller bolagsnamn utan att detta först avtalats via personlig kontakt.

 

Priset i denna tävling är en finare frukost för upp till tio personer som levereras till vinnarens kontor. 

 

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

Ansvarig för tävlingen är

Visma Software
Styrmansgatan 2,

211 18 Malmö