peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Huoltokatko Visma ePasselissa

(updated by MarkusJokela VISMA ‎05-12-2018 14:30 )
MarkusJokela

Päivitys 3.12.2018 klo 16:10

 

Kirjautuminen ohjelmaan pitäisi onnistua nyt normaalisti. Jos kirjautumisen yhteydessä latausikoni pyörii ja sivusto ei avaudu, niin tyhjennä välimuisti selaimessa ja kokeile uudelleen. Mikäli yhä esiintyy ongelmia niin laittakaa viestiä osoitteeseen support@epasseli.fi 

 

Seuraamme tilannetta edelleen korostetusti.

 

Markus / ePasseli

 

****

 

Päivitys 3.12.2018 klo 13.25

 

Visma ePasselin palvelussa on havaittu ongelma joka estää ohjelman avautumisen. Teemme töitä tällä hetkellä kovasti, jotta saamme palautettua ohjelman toimintaan mahdollisimman pian.

 

Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä.

 

- Markus / ePasseli

 

 

****

 

 

Päivitys 1.12.2018 12:25

Huoltotyöt meni odotetusti ja palvelut saatiin takaisin päälle lauantai aamulla klo 7.00. Monitoroimme palveluita korostetusti tämän viikonlopun ajan.

 

Tällä hetkellä olemme havainneet ongelmia ainoastaan Firefox selaimien kanssa. Muut selaimet toimivat normaalisti joten muiden selaimien avulla ohjelmaa voi käyttää normaalisti. 

 

Tutkimme tällä hetkellä tuota ongelmaa Firefox selaimien kanssa ja pyrimme korjaamaan tämän mahdolisimman nopeasti.

 

Kiitos kärsivällisyydestänne!

 

- Markus / ePasseli

 

 

******

 

Käyttökatkos alkaa 1. joulukuuta keskiyöllä ja kestää aina 2.12. sunnuntaille asti. Valmistaudu siihen että palvelu ei ole käytettävissä tällöin. Syy käyttökatkokselle on se, että siirrämme Visma Online palvelun uudelle alustalle (Microsoft Azure). Uskomme, että tämä parantaa palvelumme laatua entistä paremmaksi. 

 

Jos haluat seurata reaaliaikaisesti tilanteen etenemistä, niin kerromme siitä Status sivullamme. Voit tilata sieltä itsellesi ilmoitukset aina, kun Visma Online huoltokatkon tilannetta päivitetään. Klikkaa Status -sivun ilmoituksen Subscribe -painiketta ja lisää sieltä itsesi ilmoituslistalle.

 

Päivitämme myös tätä sivua niin usein kuin mahdollista.

 

Pahoittelemme teille tästä aiheutunutta häiriötä. Pyrimme tekemään huoltotyöt niin pian kuin vain mahdollista, jotta pääsette ohjelmanne pariin mahdollisimman pikaisesti.

 

Kiitos ymmärryksestänne.

 

Markus / Visma ePasseli