avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in för att följa områden och för att få genvägar i denna meny
CONTRIBUTOR ***

Integration med egen mailserver / office 365

Status: Idéarkiv

Det borde rimligtvis vara möjligt att integrera att utgående mail såsom offert, orderbekräftelse o.s.v. skickas från en given användare som är inloggad på systemet. Man bör kunna välja avsändare så som order@foretag.se, eller på personnivå. Väljer man personlig avsändare skall mailen finnas i utkorgen på det kontot. Mottagaren av mailet borde styras på kontaktperson hos kunden och inte på en huvudägare hos kunden då vissa kunder har många olika kontaktpersoner.

3 Kommentarer

Det går redan idag att koppla ihop utgående mail med office 365.

såsom personlig , kopplad med inloggad eller exempel order@företag.se

 

Dock att tänkt på att man inte glömmer att även ändra lösenord på e-mail konfigurationen i Visma.net om man gör detta i Office 365

Status changed to: Status: Rösta
 
Status changed to: Status: Idéarkiv

Tack för ditt bidrag.

Tyvärr har din idé, denna gång, inte fått tillräckligt med röster för att gå vidare till utvärdering men läggs i Idéarkivet. Vi rekommenderar dig att pröva ett annat sätt att lösa ert önskemål, kanske som en anpassning med hjälp av en av våra partners om det är aktuellt. Många av våra tjänster är flexibla och kan anpassas åt den enskilda kunden. Även om din idé vid detta tillfälle inte prioriterats, är du välkommen att registrera den på nytt som en ny idé och därmed kommer den att vara med vid nästa omröstningstillfälle.

Återigen, tack för att du bidrar till utvecklingen av visma.net