avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in

Logga in eller skapa en ny användare för att automatiskt få relevanta områden tillagda till dina områden.

CONTRIBUTOR ***

Olika mailadresser

(updated by Christian Sandell VISMA ‎20-05-2020 12:21 )
Status: Idéarkiv

Hej

 

Har kunder som vill ha sina fakturor och sina påminnelser eller annan information till olika mejladresser.

 

Det vore bra om den funktionen fanns i systemet.

8 Kommentarer
CHAMPION *

Ja, dette har jeg også etterlyst.  Det er jo mulig å legge inn forskjellig epost adresse på Generell info. og Faktura adresse.  Da bør det også være mulig å styre de forskjellige utskrifter til forskjellig epost adresse. 

Status changed to: Status: Rösta
 
Status changed to: Status: Under utvärdering
 
Status changed to: Status: Föreslagen till R&D
 
Status changed to: Status: Idéarkiv

Tack för ditt bidrag. Just nu passar inte idén produktens utveckling men det finns t.ex möjlighet att skicka en orderbekräftelse till kontaktpersonen som är registrerad på ordern. Idéer som inte föreslås för R&D, sparas undan i idéarkivet, som kan ligga till grund för framtida förbättringar.  Även om din idé vid detta tillfälle inte prioriterats, är du välkommen att registrera den på nytt som en ny idé som då kommer att vara med i nästa omröstningstillfälle. Återigen, tack för att du bidrar till utvecklingen av visma.net  

CONTRIBUTOR ***

Så du menar, Christian, att en s k "modern" faktureringslösning inte ska kunna skicka påminnelse till separat adress från fakturan när samma programsvits egen leverantörsfakturalösning uttryckligen kräver att påminnelserna inte ska komma till samma adress som fakturorna?

 

Är det så det ska tolkas?

 

Visma vill att andra skickar påminnelse på separat adress men tycker inte det är nödvändigt att själv kunna skicka påminnelse på separat adress?

Hej,

 

Frågan är om man kan registrera e-postuppgiften för påminnelse i något av befintliga andra fält eller om det krävs nytt fält för att fylla i just e-postadress för påminnelse. Kolla gärna om det inte går att konfigurera detta annars redan idag från kundkortet under fliken utskicksinställningar.

 

Påminnelse.PNG

 

 

CHAMPION *

För oss var påminnelsehanteringen alldeles för begränsad, så vi byggde en egen med APIet. Utskriftsmallen för påminnelser säger ingenting om vad ursprungsfakturan avsåg, vilket leder till massa kundtjänst då folk direkt svarar och vill ha en kopia på fakturan. Vidare önskar vi skicka påminnelsen till den som har beställt varorna, inte den generella fakturaadressen. Skickar man påminnelsen dit så hamnar den i samma flöde som fakturan man skickat, och uppenbarligen betalades den inte om den gick den vägen..