avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in

Logga in eller skapa en ny användare för att automatiskt få relevanta områden tillagda till dina områden.

Samlingsfaktura - styras på kundnivå

(updated by Christian Sandell VISMA ‎20-05-2020 12:07 )
Status: Idéarkiv

Idag så är det ordertypen i Logistiken som avgör om det skall faktureras separat eller om det skall vara samlingsfaktura.

Önskemål är att man skall kunna överstyra det som ligger på ordertypen genom att man på de kunder som vill ha samlingsfaktura kan markera det på kundkortet i fliken Faktureringsinställningar.

 

Att manuellt behöva ta bort Tag i de enskilda ordrarna är en process som kan skapa många fel, man glömmer lätt det när man har mycket att göra.

Så att istället behöva ändra på varje order så vore det bra om man på kundkort kan markera att det skall ha samlingsfaktura.

 

 

2 Kommentarer
Status changed to: Status: Rösta
 
Status changed to: Status: Idéarkiv

Tack för ditt bidrag.

Tyvärr har din idé, denna gång, inte fått tillräckligt med röster för att gå vidare till utvärdering. Vi rekommenderar dig att pröva ett annat sätt att lösa ert önskemål, kanske som en anpassning med hjälp av en av våra partners. Många av våra tjänster är flexibla och kan anpassas åt den enskilda kunden. Även om din idé vid detta tillfälle inte prioriterats, är du välkommen att registrera den på nytt som en ny idé och därmed kommer den att vara med vid nästa omröstningstillfälle.

Återigen, tack för att du bidrar till utvecklingen av visma.net