annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in

Log på eller lav en ny bruger for automatisk at få relevante områder

CONTRIBUTOR ***

Udvidelse af cprnr. validering til automatisk adresseændring

Status: Afvist idé

Sydbank er glade for den indbyggede cprnr. validering og tænker at den også kan bruges til automatisk ajourføring af medarbejdernes adresser ved adresseændring. Det må være muligt at kunne smage på om en medarbejder har skiftet adresse og efterfølgende lave en ajourføring af adressen. Har I tænkt på denne løsning også?

8 Kommentarer
CONTRIBUTOR *

Al-bank har det samme ønske, er der kommet overvejelser omkring emnet siden Poul´s forslag i 2018?

Hej Tina

En udvidelse af CPR-nr. valideringen til også at indeholde automatisk opdatering af adresser vil være forbundet med en del ekstra omkostninger til såvel udvikling, men især også til selve opslaget i CPR registreret. Derfor har vi ingen planer om at ændre den nuværende løsning.

 

Venlig hilsen

Mie

Status changed to: Status: Afvist idé
 
CONTRIBUTOR ***

Hej igen - hvis det er et spørgsmål om pris bør I jo regne på det og spørge kunderne om de evt. ville være rede til at betale et månedligt gebyr for at have den funktionalitet i stedet for bare at afvise. Jeg tror flere kunder kunne være interesserede, for I har jo snablen ned i Folkeregistret i forvejen. Derudover er der et GDPR krav om at oplysninger skal være korrekte - berigtiges når de er forkerte.

 

Jeg kan forestille mig flere mulige løsninger f.eks.:

 

  • Opdatering af adresser efter en fast frekvens (ugentlig, månedligt eller andet)
  • Opdatering adhoc (kunde bestiller opdatering via job om natten - ligesom lønkørsel)
  • Opdatering adhoc når kunden arbejder med en ansat i systemet kunne trykke på en knap der tjekker og opdaterer oplysningerne. 
  • Muligvis flere andre løsninger.

 

Koden der opdaterer en medarbejder har I jo i forvejen og jeg er fortaler af genbrugsløsninger. Mon ikke den resterende udvikling  så er til at overse?

 

vh Poul

 

 

CONTRIBUTOR *

Jeg er helt enig i at det er ulogisk at man henter adressen 1. gang og så ikke retter ved adresseændring. Jeg har først lige opdaget at dette ikke sker!!

CONTRIBUTOR ***

Er der nogen i Visma der vil kommentere på mit kommentar/indlæg fra 21-01-2020. Jeg synes det var for nemt at afvise idéen.

Hej Poul

Vi kigger på sagen endnu en gang - og vender snarest tilbage med et svar.

CONTRIBUTOR ***

Tak, det lyder godt - god weekend 😎