annuller
Viser resultater for 
Søg i stedet efter 
Mente du: 
Mine områder

Sign in Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.
CHAMPION *

Udvidelse af påmindelser på specielle oplysninger

Status: Ny idé

Vi har nogle ønsker til påmindelser om specielle oplysninger:

1. Det kunne være godt at udvide det, således at man kan vælge at få tilsendt en mail idet en Speciel oplysning bliver oprettet. Lige nu kan vi vælge at få den tilsendt et bestemt antal dage før den udløber.

2. Gøre sådan at man kan vælge at få påmindelse lige meget hvilken værdi oplysningen har. Så altså en mulighed for at vælge "Alle" i værdi

3. Mulighed for at afgrænse på arbejdsgiver, så vi kan vælge hvilken arbejdsgiver vi vil have sat påmindelser på til, og fx en bestemt mail til hver af de forskellige arbejdsgivere vi har.

 

Vi bruger Specielle oplysninger som kommunikation mellem HR og LØN om hvad der skal ske i fremtiden på en medarbejder. Det kunne fx være en fratrædelse, lønregulering m.v. Da det kun er LØN der må indtaste data der har indvirkning på lønkørslen, er det et rigtig godt redskab for os. Men desværre, skal HR sidde og skrive mails til os hver gang noget bliver lagt ind, så vi også er orienteret om at det sker, når det er besluttet og ikke kun, når vi går i gang med at køre lønnen for den måned det bliver aktuelt.