Mine produkter
Hjælp
Sushi1
CONTRIBUTOR **

Fratrædelsesgodtgørelse med penson og feriepenge

Status: Overleveret til brugerpanelet

Hej

 

Kunne det være en ide at lave en lønart hvor der bliver beregnet pension og feriepenge af fratrædelsesgodtgørelsen sådan som funktionærloven foreskriver ?

1 Kommentar
af Thor Lundehoj
Status changed to: Status: Overleveret til brugerpanelet

Hej Sushi1

 

Vi er fortsat meget glade for din ide til Visma Løn, og derfor har vi givet den videre til vores brugerpanel. 

 

Efter mange lange overvejelser har vi i Visma Enterprise besluttet at lukke ned for Idebanken. Dette betyder dog ikke at din ide eller fremtidige ideer ikke værdsættes eller tages med i betragtningen, når vi skal udvikle nye tilføjelser til vores produkter.

 

Du kan læse mere om lukningen af idebanken og Brugerpanelet her.

 

Vi har til gengæld oprettet brugerpanelet, for et par år siden, som har løbet sideløbende med idebanken. Denne fremgangsmåde har i denne tid vist sig langt mere frugtbar, og vi vil derfor fremadrettet lægge alle vores kræfter i brugerpanelet frem for idebanken. 

 

De eksisterende indlæg er blevet overleveret til brugerpanelet, som vil arbejde videre med dem. Derfor er det ikke længere muligt at oprette nye indlæg i idébanken. Med lukningen af idebanken vil kommentarsporet også blive lukket, og det er derfor ikke muligt at besvare denne besked. Men du skal være velkommen til at kontakte os på denne mail: community.enterprise@visma.com

 

Læs mere om brugerpanelet her. 

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.