Mine produkter
Hjælp
Charlotte-Duelund
CONTRIBUTOR ***

Industriens Pension - særlig lærlinge pension for 18 & 19 årige

Status: Afvist idé

Fra 1/9 2020 starter der ny pensionsordning for 18 & 19 årig timelønnet lærlinge under Industriens Overenskomst, på kun 4% firma betalte og 2% egen betalte procenter. Men denne særlige pension skal indberettes til Industriens Pension på en særlig overenskomst kode 67000.

Her ville det være smart med en særlig lønart til lærlinge pension 4/2%, som er oprettet default med den specielle overenskomstkode 67000 - men ellers magen til den almindelige lønart til 8/4% pension.

Når de fylder 20 år skal de nemlig tilgå den helt almindelige 8/4% pension og holder vi det adskilt på 2 forskellige lønarter, vil det minimere risikoen for at få rodet rundt i de 2 forskellige overenskomstkoder.

1 Kommentar
af Thor Lundehoj
Status changed to: Status: Afvist idé

Hej @Charlotte-Duelund 

 

Tak for dit gode forslag.

 

Da Visma Løn er et standard lønsystem som kan bruges af mange overenskomster og kundetyper, har vi valgt at lønarterne skal være flexible og dermed kan bruges til flere funktioner - Derfor er det ikke et ønske som vi kan efterkomme.

 

Du ønskes en rigtig god dag, og en god sommer 🙂 

 

Med venlig hilsen,

Thor

Du mangler at tilføje dine favoritområder. Dem kan du let tilføje ved at trykke på knappen "Administrer Mine områder" herunder.