Mijn Communities
Help
Marcel Bouman
CHAMPION *

Declaraties die retour gestuurd worden een kenmerk geven

door Marcel Bouman
Status: Niet ingepland

Het gebeurt geregeld dat een leidinggevende een declaratie die door de salarisadministratie retour is gestuurd zonder aanpassingen weer goedkeurt. Dit komt omdat bij de bulkgoedkeuring niet zichtbaar is dat het een retourzending betreft, en een leidinggevende in de praktijk vaak zonder de inhoud en historie te bekijken de declaratie weer goedkeurt door middel van het aanvinken. Er ontstaat dan een  situatie van heen-en-weer zenden  tussen leidinggevende en salarisadministratie.

 

Deze declaratie is retour gestuurd:

MarcelBouman_0-1679564257161.png

 

Dit ziet een leidinggevende in de takenlijst:

MarcelBouman_1-1679564319075.png

Zoals je ziet is op de tweede regel niet zichtbaar dat het een retourzending betreft. Kan hier een label oid aan gehangen worden. Zoiets bijvoorbeeld: 

MarcelBouman_2-1679564779976.png

Dit label wordt al gebruikt bij declaraties van kilometers met retourreis, maar zou dan bijvoorbeeld in het rood kunnen worden weergegeven bij de betreffende declaratie in de lijst?

2 Opmerkingen
Anja Brouwer1
CONTRIBUTOR ***
door Anja Brouwer1

Goed idee, ik sluit mij hier graag bij aan. ook wij lopen hier tegen aan vooral als bijlagen e.d. moeten worden toegevoegd

door Bastiaan Friederichs
Status changed to: Status: Niet ingepland

hi @Marcel Bouman duidelijk idee en al behoorlijk wat stemmen!

Heb momenteel geen wijzigingen gepland, maar hoop tegen het eind van het jaar een verkorte lijst met goede ideeen te kunnen voorleggen aan de klanten zodat we de volgende stappen met declaraties concreet maken.