Mijn Communities
Help
Lieke Sterk Huis
ACTIVE CONTRIBUTOR *

Beroepsregistratie SKJ toevoegen met bijbehorende bijlagen in de App als declaratie

door Lieke Sterk Huis (Bijgewerkt ‎31-01-2024 09:05 door Remco te Ronde VISMA )
Status: In onderzoek

Op advies van @Remco te Ronde maak ik dit idee aan.

Wij hebben beroepsregistratie SKJ. Is dat ook mogelijk om toe te voegen aan de App?  Hierbij geldt dat er voor ons 3 bijlagen toegevoegd dienen te worden (kopie factuur, kopie betalingsbewijs en  kopie registratiepas).

Ik lees het volgende:

  • Visma|Raet bepaald een aantal standaard instellingen van de workflow. Denk aan workflownaam, activiteit, knop, naam bijlagen en 2 minimaal toe te voegen rubrieken

Welke organisaties willen dit ook toegevoegd hebben in de App? Stem hier.

3 Opmerkingen
door Remco te Ronde
Status changed to: Status: Nieuw

Hoi @Lieke Sterk Huis,

 

Super bedankt voor het aanmaken van het idee. Voor iedereen die meeleest en feedback geeft. Het idee borduurt voort op het idee 'VOG naar dossier' en 'Werkgeversverklaring aanvragen via Youforce app'. In beide ideeen stellen we voor dat wij (Visma|Raet) in de Youforce app het proces standaardiseren. Iedere medewerkers ziet in de Youforce app hetzelfde. Na verzending wordt er een Self Service workflow gestart. Dit bied je de flexibiliteit van eigen activiteiten, mails, notificaties, java-scripts etc. 

 

We komen op basis van dit idee van Lieke graag in contact met meer beheerders om te bepalen of we inderdaad de 'voorkant van het proces' (wat een medewerker ziet/invult in de Youforce app) voor de SKJ kunnen standaardiseren. 

Ivan_Snijckers
CONTRIBUTOR ***
door Ivan_Snijckers

Door de invoering van de app lopen wij ook tegen het probleem aan dat je maar 1 document kunt bijvoegen.

Binnen onze organisatie is er ook behoefte om meerdere documenten te kunnen toevoegen.

Hopelijk dat dit mogelijk gemaakt kan worden.

 

door Remco te Ronde
Status changed to: Status: In onderzoek

Hoi @Lieke Sterk Huis,

 

Een korte update:

Nuttig om te weten is dat we het idee hebben gehad 'Koppeling bijlage onkostendeclaratie VOG naar personeelsdossier'. Met dat idee zijn we bezig om te implementeren. Daarna verwachten we te gaan werken aan  het idee 'Werkgeversverklaring aanvragen via Youforce app'.


Die twee ideeën kunnen een blauwdruk worden voor jouw idee, maar kunnen ook helpen bij de ideeën Uploaden diploma of certificaat en BIG-registratie toevoegen met bijbehorende bijlagen in de App.

 

Alle 3 ideeën  (Diploma, BIG & SKJ) geven we nu de status ''in onderzoek''. Dat betekent dat we op basis van jullie input via de community, data analyse (b.v. gebruik in Self Service), ervaringen van VOG & Werkgeversverklaring en onze visie/roadmap in het voorjaar van 2024 zullen bepalen welke vervolgstappen we zullen zetten.