Mijn Communities
Help
Paans
CONTRIBUTOR ***

Mogelijkheid voor beheerders om ingediende declaratiekalenders weer open te zetten

door Paans (Bijgewerkt ‎18-10-2023 09:26 door Maarten VB VISMA )
Status: Alternatief aanwezig

Hierbij een dringend en zeer wenselijk verzoek om beheerders de mogelijkheid te bieden om ingediende declaratiekalenders vanuit Gewerkte dagen in de Youforce app te kunnen annuleren en weer open te zetten op het moment dat een medewerker een declaratie vanuit Gewerkte dagen onjuist heeft ingevuld en ingediend. Dit zal met name in het begin regelmatig voorkomen omdat iedereen moet wennen aan deze nieuwe toepassing. Dat er dan niet ingegrepen kan worden op het moment dat het verkeerd gaat is niet wenselijk en vergt administratief creatieve oplossingen die er eigenlijk niet zijn. 

2 Opmerkingen
door Bastiaan Friederichs
Status changed to: Status: Alternatief aanwezig
 
door Bastiaan Friederichs

Hi @Paans 

Op het moment dat je een ticket aanmaakt bij het ServiceCenter kunnen wij eenvoudig (en snel, over het algemeen dezelfde dag nog) de betreffende maand verwijderen.

Je kunt dit doen onder vermelding van de persoonsnummers en maand(en). Wij verwijderen de maand, jullie zullen dan nog de mutatie uit Gemal moeten verwijderen.

We hebben hiervoor gekozen omdat we inderdaad hopen dat het uitzonderlijk is en onze tijd daarmee kunnen gebruiken voor andere zaken.

Zien we dat het voor ons heel veel tijd gaat kosten, omdat het toch niet uitzonderlijk blijkt bijvoorbeeld dan kunnen we alsnog overwegen om daar een beheers-functie voor te maken.