Mijn Communities
Help
Sylvia Schilt
CHAMPION *

Verwijderen van vangnetsituaties niet mogelijk maken

door Sylvia Schilt
Status: Realisatie onwaarschijnlijk
In Self Service hebben wij de flow zo ingericht dat als een ziekmelding verwijderd wordt en het betreft een vangnetsituatie, dat deze langs de salarisadministratie loopt. In de app is dit niet mogelijk.

Graag zouden we zien dat of het verwijderen van een vangnetgeval in de app niet mogelijk is, of dat bij het verwijderen van een vangnetsituatie de salarisadministratie wordt geïnformeerd.

2 Opmerkingen
Maarten VB
VISMA
door Maarten VB
Status changed to: Status: Nieuw

@Sylvia Schilt 

Bedankt voor het idee. We zijn al bezig met het onderzoeken of we bepaalde situaties (of alle ziektegevallen) met een goedkeuring kunnen doen. Als we veel stemmen krijgen op dit idee zouden we als snellere oplossing ook kunnen overwegen om verwijderen door de manager niet toe te laten (middels een aparte setting).

Maarten VB
VISMA
door Maarten VB
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

@Sylvia Schilt Gezien het relatief laag aantal stemmen, maar vooral de andere nog openstaande ideeen die meer gewenst lijken zal de realisatie van dit idee waarschijnlijk niet plaatsvinden. In ieder geval niet op korte termijn.

 

Het verwijderen van een ziekmelding is sowieso al beperkt tot enkel open ziekmeldingen die jonger zijn dan 30 dagen en er is ook al de mogelijkheid om het uberhaupt niet mogelijk te maken voor leidinggevende. Dit lijkt momenteel voldoende.