Mijn Communities
Help
Marianne Marsman
CHAMPION ***

Bij maximaal uitruilen reiskosten woon-werk mogelijk maken om meerdere bronnen te gebruiken.

door Marianne Marsman
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Medewerkers krijgen nu bij de bron BW-uren de melding dat " het gewenste doel nog niet volledig verrekend is, u dient meer in te zetten". Kiezen ze vervolgens een 2e bron dan krijgen ze de melding : " Als u het maximaal toegestane bedrag wilt uitruilen, moet u het maximum bedrag invullen bij 1 bron voor de maand maart".

Dus medewerkers lopen nu vast en weten niet wat ze moeten doen. Hier zou een melding moeten verschijnen hoe men dit kan oplossen.

 

Nu blijkt dat je dan of terug moet naar het eerste scherm en dan het vinkje bij maximaal uitruilen weg moet halen en dan kun je wel 2 bronnen kiezen.

of dat je niet de bron BW-uren maar de bron PAB moet kiezen.

Maar dit is echt heel gebruikersonvriendelijk. Nadeel hiervan is ook dat men dus niet het maximale bedrag kan uitruilen, zeker bij medewerkers die reisdagen achteraf declareren, die kunnen de reisdagen van december dan dus niet uitruilen.

 

Wat ook zou helpen is dat verlofuren naar boven worden afgerond ipv naar beneden.

 

 

 

2 Opmerkingen
Toine1
VISMA
door Toine1
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor dit idee.
Wij monitoren hoeveel kudo's dit idee krijgt. Het kan enige tijd duren voordat andere communityleden kudo's aan idee toekennen. Daarna bekijken we op basis van het aantal stemmen en de strategie van het product of deze wens verder onderzoek rechtvaardigt.

door André Visschers
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Hartelijk dank voor dit idee.

Over de wens om de meldingen aan te passen:

Omdat deze wens al geruime tijd bestaat en het een beperkt aantal of geen kudo's heeft, zal deze wens niet ingepland worden.

 

Wat we wel gaan doen:

change 4074458

De keuzevensters voor de meermaals keuzes worden aangepast. Het wordt mogelijk om een klein bedrag te laten staan in de rubriek Resterend bedrag.