Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Bron eindejaaruitkering in kunnen zetten bij uitdiensttreding (FLBN-I-102)

door Anonymous
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Als een medewerker bij uitdiensttreding de bron eindejaarsuitkering wil inzetten voor bijvoorbeeld een regeling Uitruil Netto Reiskosten wat fiscaal voordeel oplevert voor blijkt dat niet mogelijk omdat de eindejaarsuitkering in december plaatsvindt. Als een medewerker buiten december om uit dienst gaat is het dus niet mogelijk het ongebouwde deel in te zetten. Via een eerder ingediende melding te horen gekregen dat de functionaliteit zo niet is geprogrammeerd en hiervoor het volgende zou moeten worden aangepast:

Flex B: Bedrag eindejaarsuitkering op nul ipv € 630,60 / 712934 Kemp Molenbeek - O&P Service Reinaerde (Reinaerde)

- beschikbaarstellen van de bronnen EJU en VAK bij uitdiensttreding
- aanpassen van de prognoseberekeningen van de hoogte van de EJU en VAK
- aanpassen van de exportfunctie voor medewerkers die uitdienst gaan, zodat er exportmutaties voor de bronnen EJU en VAK in de laatste dienstmaand worden aangemaakt.

 

1 Opmerking
Toine1
VISMA
door Toine1
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Je idee heeft de status "Realisatie onwaarschijnlijk" gekregen. Gezien het aantal kudos in combinatie met de strategie en de bijbehorende roadmap, zal dit idee helaas niet ingepland worden. We willen je vragen om je input met ons te blijven delen. Ook al kan het voorkomen dat niet alle wensen gerealiseerd zullen worden, blijft jouw stem belangrijk voor ons.