Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Flex benefits overzetten naar een ander lopend dienstverband of nieuw aansluitend dienstverband. (FLBN-I-119)

door Anonymous
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Wij zouden graag zien dat de regeling van flex benefits over gezet kan worden naar een ander dienstverband met de huidige condities als het dienstverband waar de regeling op loopt, stopt. Er zijn medewerkers die meerdere dienstverbanden hebben, waar bij op een dienstverband een regeling loopt, dienstverband wordt stopgezet, maar de regeling kan niet via flex benefits overgezet worden naar het andere nog lopende of nieuwe dienstverband met de huidige condities. De medewerker heeft dus nog gewoon een actueel arbeidscontract.

Je kan de regeling wel opnieuw opvoeren bij een ander dienstverband, maar dan gaat de regeling ook opnieuw lopen, men een deelname aan de fietsregeling houdt het in dat de medewerker dan opnieuw met de 36 maanden regel te maken krijgt terwijl er al bijvoorbeeld 12 maanden van voorbij zijn.

Het zou ons inziens mogelijk moeten kunnen zijn dat er voor dit soort gevallen een uitzondering gemaakt kan worden door afdeling P&O dat zij kunnen aangeven dat de regeling korter kan duren dan 36 maanden.

En de medewerker dus opnieuw kan instappen na de gebruikelijke 36 maanden en niet pas na 48 maanden.

2 Opmerkingen
Former Member
CHAMPION ***
door Former Member
Hartelijk dank voor je idee. Het toegekende nummer is: FLBN-I-119
Toine1
VISMA
door Toine1
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Hartelijk dank voor dit idee.
Omdat deze wens al geruime tijd bestaat en het een beperkt aantal kudo's heeft, zal deze wens niet ingepland worden.