Mijn Communities
Help
Former Member
CHAMPION ***

Onduidelijke (error)melding in Flex Benefits (FLBN-I-100)

door Former Member
Status: Bestaat al

Er zijn veel werknemers die al in januari de reservering van het budget voor alle maanden in flex benefits zetten. Indien er echter gedurende het jaar iets wijzigt in uren en/of salaris waardoor het budget minder wordt, verschijnt er een errormelding in Flex Benefits (dit gebeurt bijv al bij een halve dag zorgverlof). Dit omdat er in de toekomstige maanden meer budget is gereserveerd dan het budget toelaat. Deze melding heeft tot gevolg dat de werknemer niets meer kan doen met Flex Benefits. Zie voorbeeld van desbetreffende melding in de bijlage.

Over deze melding het volgende:

  • De volgorde van de tekst in de melding is raar. Hierdoor is het voor werknemers niet duidelijk wat er nou bedoeld wordt.
  • Het is ook onduidelijk voor de werknemer hoe dit op te lossen is. Hiervoor moeten de werknemers ons nu bellen. Misschien handig om duidelijke instructies toe te voegen in de melding.
  • Omdat de werknemer naar aanleiding van de melding naar Uw aanvragen zal gaan is het wenselijk dat de opdracht hier ook gewijzigd kan worden. Nu heeft de werknemer geen idee wat hij/zij moet doen.

Ik wil jullie vragen om de melding duidelijker te maken zodat de werknemer weet waarom de melding verschijnt. Daarnaast heeft de werknemer instructies nodig om dit (zelf) op te lossen.

Alvast bedankt voor jullie hulp!

Cora

Error melding Flex Benefits.jpg

1 Opmerking
Toine1
VISMA
door Toine1
Status changed to: Status: Bestaat al

De meldingen in een dergelijk scenario zijn verbeterd.