Mijn Communities
Help
Danielle_22
CONTRIBUTOR **

Betaald ouderschapsverlof en aanvullend geboorteverlof duidelijker op salarisstrook

door Danielle_22
Status: Nieuw

Als een medewerker betaald ouderschapsverlof of aanvullend geboorteverlof geniet, staat dat niet duidelijk/herleidbaar op de salarisstrook. Als salarisprofs moeten we een rapport draaien om te zien wat voor verrekening/inhouding er precies heeft plaatsgevonden. Ook voor de medewerker is het transparanter om te zien wat er gebeurt. 

3 Opmerkingen
Danielle_22
CONTRIBUTOR **
door Danielle_22

Ik heb inmiddels gezien dat het een keuze in de inrichting is om (sub)looncomponenten gedetailleerd of geheel/gedeeltelijk gesaldeerd te tonen. Ik kijk nog even hoe de gedetailleerde versie uitpakt op de salarisstrook.

door Niek Grupstra

Bedankt voor dit idee! Ik zie dat veel werkgevers op dit idee hebben gereageerd met kudo's, dat signaal willen we graag serieus nemen. 

 

Het is ons echter niet geheel duidelijk wat jullie precies onduidelijk vinden aan de huidige presentatie en hoe die presentatie er dan in de ideale situatie wél uit zou kunnen zien. Zouden jullie ons kunnen voorzien van iets meer informatie op deze punten? 

door Niek Grupstra

@Danielle_22 

@Marinde de Haas 

@SdeJong1 

@Gea ten Hoeve 

@John Muijs 

@Monique Seegers Aagten1 

@JVD1 

@JaneHolmes 

@Lisette Roozen 

@MarkvdH 

@Luigina di Majo 

 

Helaas heb ik nog geen feedback mogen ontvangen op mijn eerdere verzoek. Het is voor ons daarom moeilijk om vast te stellen wat jullie onduidelijk vinden aan de huidige presentatie en hoe jullie het wel graag zouden willen zien. Ik zou graag met jullie van gedachten wisselen om na te gaan of we op dit punt verbetering kunnen aanbrengen.