Mijn Communities
Help
Anonymous
Niet van toepassing

Blokkade voor specifieke perioden voor uitvoercodes (PRG-I-214)

door Anonymous (Bijgewerkt ‎20-01-2022 17:50 door kh-asen )
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Reiskosten image.png

In gemal is het mogelijk de reiskostenvergoeding te blokkeren voor specifieke perioden voor specifieke functiecategorieën. Met zaken als thuiswerkvergoeding is het ook wenselijk dit te kunnen inrichten binnen Gemal.

Een mogelijkheid tot blokkade van uitvoercodes voor zelf in te richten perioden zou gewenst zijn. Voorbeeld van reiskosten zie bovenstaand screenshot.

 

 

2 Opmerkingen
HansJetten
CONTRIBUTOR **
door HansJetten

Goed idee! En een volkomen logische vraag als je gebruik maakt van blokkaden van perioden reiskostenvergoeding.

door Niek Grupstra
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Gemal Direct is in de basis bedoeld voor aansturing op werkgeverniveau, dus voor het hele bedrijf. De functionaliteit voor reiskostenvergoeding in Gemal is gemaakt in een tijd dat bijna alle werknemers fulltime naar kantoor gingen. De reiskostenvergoeding is toen gebaseerd op eenzelfde vergoeding voor alle werknemers.

 

Inmiddels zien we dat dat steeds minder het geval is. Werknemers werken thuis, hebben wisselende roosters en wisselende reispatronen. Een aansturing die verschilt per werknemer of per functiecategorie zou naar onze mening in het HR systeem moeten plaatsvinden. Er is dan consistente vastlegging in de hele keten. Hiermee willen we voorkomen dat in het HR systeem een 'ja' wordt vastgelegd die in Gemal met een 'nee' wordt overschreven. Dergelijke situaties leiden immers tot onduidelijkheid.

 

Om die reden wil ik je vragen om een wens voor dergelijke functionaliteit in te dienen bij HR Core.