Mijn Communities
Help
Yvonne126
CONTRIBUTOR ***

Selectie maken om strook te printen op basis van rubriek 02993

door Yvonne126
Status: Alternatief aanwezig

De enige reden dat Raet nog stroken/jaaropgaves voor ons print is omdat we geen selectie kunnen maken in salarisdossier op rubriek 02993. Het kost te veel tijd om medewerkers die uitdienst zijn 1 voor 1 te selecteren en de strook te printen.

 

Indien er een mogelijkheid zou komen om medewerkers met waarde 3/ 4/5/6 op deze rubriek te selecteren zouden we direct stoppen met stroken/jaaropgaves op papier.

 

 

 

7 Opmerkingen
Ellie van der Heide
CHAMPION *
door Ellie van der Heide

Liever nog een rubriek waarbij je aangeeft selectie afdruk strook - los van deze rubriek. Voor onze klant moeten er iedere maand een aantal stroken worden opgestuurd naar budgethouders en wij hebben een selectie ivm subsidies en doorbelastingen. Een herkenbare wens dus, met toevoeging! 

GerritL
CONTRIBUTOR *
door GerritL

Optie van Ellie biedt ieder een eigen invulling te geven aan het printen van salarisstroken. Kudos is bedoeld voor de aangepaste variant.

Francis den Boer - Verberk
CONTRIBUTOR ***
door Francis den Boer - Verberk

Wij krijgen alleen maar stroken geprint aangeleverd op kantoor waar we waarde 6 hebben vastgelegd bij deze uvc. Als er geen waarde staat is het alleen digitaal. 

AMdeHaas
CONTRIBUTOR *
door AMdeHaas

Onze stagiaires krijgen helaas geen strook ondanks dat het wel ingeregeld is. Vervelend.

Bram Settels
VISMA
door Bram Settels
Status changed to: Status: Alternatief aanwezig

De salarisspecificaties en jaaropgaven uit Specificatie Manager kunnen niet standaard via een printstraat / printprovider worden afgedrukt. Als het toch nodig is om, eventueel een deel van, salarisspecificaties en/of jaaropgaven af te drukken, kan je deze in Salarisdossier per maximaal 1000 selecteren en opslaan in pdf-formaat. Dat pdf-bestand kan vervolgens worden afgedrukt.

Ook kun je in Salarisdossier een pdf-bestand samenstellen van werknemers die de salarisspecificatie en/of jaaropgave uit Specificatie Manager standaard op papier willen of moeten ontvangen (bijvoorbeeld van personeel uit-dienst, vakantiewerkers of oproepkrachten). Dit pdf-bestand kan je op je eigen printer afdrukken, maar je kunt dat ook uitbesteden aan een printbedrijf. Voor het selectiecriterium ‘Afdrukken’ in Salarisdossier van af te drukken salarisspecificaties en jaaropgaven wordt gebruik gemaakt van de bij werknemers vastgelegde invoercode 02993 Afdrukken salarisspecificatie werknemer en/of jaaropgaaf (met de waarde 4, 5 of 6), zie de Payroll Gemal handleiding onderwerp Salarisdossier bij 3.1.

Ellie van der Heide
CHAMPION *
door Ellie van der Heide

Ik snap niet waarom de status is gewijzigd naar alternatief aanwezig terwijl de uitleg niets lijkt toe te voegen aan wat er al weten en niet in gaat op de wens ? Of zie ik iets over het hoofd?

Yvonne126
CONTRIBUTOR ***
door Yvonne126

Het gegeven alternatief is geen antwoord op het verzoek. Met code 02993 blijft de strook door Raet *of degene die in opdracht van Raet de printstraat beheert, geprint worden, met het gevolg dat we lang op stroken moeten wachten. Het verzoek was/is om binnen salarisdossier een selectie te maken van de te printen stroken zodat we niet afhankelijk zijn van Raet. Het probleem dat dan de stroken van onze instelling bij een andere instelling te recht komen en visa versa bestaat dan ook niet meer. Graag status weer terug zetten op verzoek.