Mijn Communities
Help
PVerduijn
CONTRIBUTOR ***

Voorschot EJU

door PVerduijn
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Kan er een Invoercode gemaakt worden voor alle EJU regelingen waar een bruto voorschot op geboekt kan worden. Dit voorschot wordt dan automatisch verrekend wanneer de EJU normaliter uitbetaald wordt.

Zelfde werking als IC 01175 Voorschot Vakantietoeslag 

2 Opmerkingen
cvanstijn
CHAMPION ***
door cvanstijn

@PVerduijn hiervoor heb ik op 22 september 2022 reeds een call aangemaakt bij Visma|Raet. Vanwege personele bezetting is hier nog geen antwoord op gegeven. Wij wilden bovenstaande ook graag hebben. In de tussentijd boeken wij nu op P00006 in de periode waarin het uitbetaald wordt 0,07. Dan wordt de hele reservering t/m die periode gelijk uitbetaald en gaat gelijk van de reservering EJU af. 

door Evert van Manen
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

De mogelijkheid bestaat al om een voorschot uit te betalen voor een eindejaarsuitkering. Dit doe je door met dezelfde invoercode als de uitvoercode, het betreffende bedrag vast te leggen. Dit bedrag wordt vervolgens verrekend met de ‘eindbetaling’ in (gewoonlijk) december.

 

Met de mogelijkheid van vastleggen van 0,07 bij de invoercode, wordt het tot dan toe opgebouwde bedrag uitbetaald. Je hebt hierbij dus niet de keuze voor de omvang van het bedrag.

 

Dit voorschot werkt alleen bij (structurele) uitkeringen die zich  hiervoor lenen, dus: waarbij sprake is van een vaste opbouw die niet afhankelijk is van condities zoals dat wel vaak het geval is bij eenmalige uitkeringen.