Mijn Communities
Help
Jeltje Bakker-Postma
CONTRIBUTOR **

Bij gebruikers in Autorisatiebeheer voorletters toevoegen.

door Jeltje Bakker-Postma (Bijgewerkt ‎25-05-2023 17:30 door Jeltje Bakker-Postma )
Status: Gerealiseerd

Als je zoekt op een gebruiker in Autorisatiebeheer dan is daar zichtbaar de achternaam en het gebruikersnummer. Voor snel zoeken zou het wel prettig zijn als ook de voorletters van de persoon vermeld worden. Bij vaak voorkomende namen, zoals de Jong, de Vries etc. moet je nu altijd het gebruikersnummer erbij hebben om te weten of de juiste persoon hebt. 

9 Opmerkingen
cvanstijn
CHAMPION ***
door cvanstijn

Dat zou inderdaad een mooie toevoeging zijn. Wij hebben een groep met 35 werknemers die gecontroleerd dienden te worden of iedereen de juiste bevoegdheid/autorisatie had en de persoon die dat controleerde diende dus zonder voorletters dit te controleren (niet echt handig inderdaad ook met Zijlstra, Dijkstra etc.). En zelf dien je per persoon het gebruikersnummer op te zoeken om zeker te weten dat je de juiste persoon hebt.

 

En een nog mooiere toevoeging als je ook gewoon op personeelsnummer zou kunnen zoeken.

door Sabine Koelewijn
Status changed to: Status: Ingepland

Hoi @Jeltje Bakker-Postma

 

Bedankt voor dit idee. We zien hier inderdaad de toegevoegde waarde in voor jullie als organisatie. Aan het aantal kudo's te zien, is dit ook een gewenst idee. Daarom hebben we deze aanpassing ingepland. Zodra het gerealiseerd is zullen we de release notes delen op de nieuws pagina en de status van dit idee updaten. 

Gea Bussink-Veerbeek
CHAMPION ***
door Gea Bussink-Veerbeek

@Sabine Koelewijn graag ook roepnaam erbij vermelden. We hebben gebruikers met exact dezelfde naam en voorletters. Dan is het toevoegen van alleen voorletters niet voldoende. Voornaam van medewerker tonen bij Autorisatiebehee... - Visma Community

Annemarie van der Geest
CONTRIBUTOR ***
door Annemarie van der Geest

En een personeelsnummer zou m.i. ook handig zijn; ik had zojuist bij een ander idee deze wens ook gepost, maar hier hoort 'ie natuurlijk thuis ☺

Raymond_de_Rozario
ACTIVE CONTRIBUTOR **
door Raymond_de_Rozario

Dit is een meer dan welkome toevoeging. Wat @Gea Bussink-Veerbeek en @Annemarie van der Geest ook aangeven: graag roepnaam en personeelsnummer ook vermelden. Kostenplaats zou ook nog een mogelijkheid zijn.

 

1. Het personeelsnummer is dé unieke sleutel voor de medewerker

2. Er zijn medewerkers die (hypothetisch voorbeeld) Roderick Flip Jan Hein de Jong heten, maar Wim de Jong worden genoemd. 

3. Ook hier hebben we veel mensen met dezelfde achternaam en voorletters

door Sabine Koelewijn
Status changed to: Status: Gerealiseerd

Vandaag hebben we de voorletters van de gebruikers toegevoegd aan Autorisatiebeheer. We het beheer voor jullie zo weer een stukje makkelijker gemaakt te hebben. @Jeltje Bakker-Postma bedankt voor het inbrengen van dit idee!

 

@Raymond_de_Rozario , @Gea Bussink-Veerbeek en @Annemarie van der Geest , 

Bedankt voor jullie aanvullingen. We willen graag verder analyseren of deze wens ook bij meerdere  klanten van toepassing is. Zouden jullie voor de voornaam en voor het personeelsnummer nieuwe ideeen aan kunnen maken? Dan kunnen we op basis van de kudo's volgen of dit bij meerdere klanten speelt en op basis daarvan prioriteit bepalen.  Alvast bedankt!

Gea Bussink-Veerbeek
CHAMPION ***
door Gea Bussink-Veerbeek
door Sabine Koelewijn

Dankjewel Gea!

Raymond_de_Rozario
ACTIVE CONTRIBUTOR **
door Raymond_de_Rozario